Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyott már valaki koplalással?

Fogyott már valaki koplalással?

Figyelt kérdés

Érdekelnének a tapasztalatok.Milyen szintű volt a koplalás,hogy nézett ki egy nap?Mennyi idő alatt fogyott és mennyit?

Minden meglátást,véleményt,tapasztalatot szívesen várok!:)

2013. jan. 8. 17:40
 1/10 Mara Acoma ***** válasza:
52%

Koplalással nem lehet lefogyni, csak megbetegedni és tönkrevágni a tested. Sportolj és diétázz!

A kolalásnál az agyad azt az infót kapja, hogy éhezel és onnantól mindent amit eszel, elraktároz. 5-ször kell enni keveset és nem mindegy,hogy mit.

2013. jan. 8. 17:49
 2/10 anonim ***** válasza:
igen, fogytam. Bár nem koplaltam,e ttem valami gyümölcsöt reggelire, ebédre fél szelet csirkemell és zöldség vacsorára, de nem sok. 2hétig bírtam ki, aztán teljesen kivoltam idegileg. 6kg lement, de 1 hét se kellett hozzá, és többet szedtem vissza. Így jársz, ha nem halgatsz a szüleidre... Már megtanultam a leckét
2013. jan. 8. 18:01
 3/10 A kérdező kommentje:

azta..az igen.. és látszott israjtad nagyon,hogy fogytál??

nemkimondottan szeretnék koplalni,csak érdekel,hogy mik az élmények evvel kapcsoaltban..:)

2013. jan. 8. 18:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

VOlt, hogy szerelmi bánat miatt fogytam kb 10 kilót egy hónap alatt.. Nem tudom hogy, de lassan jött vissza, évek után, úgy hogy nem figyeltem.

Most bezzeg? Egészségesen fogytam, ahogy a nagykönyvben meg van írva, fél év alatt fogytam 15 kilót, aztán ahogy kicsit elengedtem magam, 2 hónap alatt vissza is jött 5-6 kiló... Szóval én már nem tudom miben higgyek. Igaz, hogy először csak 18 voltam, most meg 24, lehet az is befolyásolja. De szerintem tök mindegy hogy fogysz le, aztán ha sokat eszel úgyis meghízol. Jó, nem szabad úgy koplalni, hogy beteg legyél, meg éhezzél, de én már nem hiszek abban, hogy hamarabb visszahízok, ha gyorsan fogytam. gyisúgyis visszahízol mikor már nem tartod a diétát.

2013. jan. 8. 18:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Én fogytam így 2 hónap alatt 7 kilót. Egészséges étkezéssel+kalóriaszámlálással meg 8 kilót 3 hónap alatt.
2013. jan. 8. 18:13
 6/10 anonim ***** válasza:

Kalóriákat betartva (napi 1000 alatt) bőven kivitekezhető - 1000 értékben szinte bármit ehetsz-ihatsz - persze ami eleve 1000 felett van (égetett szeszeknél van aminek decije 800kcal) inkább ne.

Sport... L*faszt! Nem kell az.

2013. jan. 8. 18:15
 7/10 A kérdező kommentje:

utolsó: :))):)

köszi az eddigieket!

és a testetek milyen lett utánna?

2013. jan. 8. 18:26
 8/10 anonim ***** válasza:
64%
léböjtkúrával 5 nap alatt 6 kilót, és csak 2 jött vissza, de nem ajánlom még egyszer nem bírnám végigcsinálni.
2013. jan. 8. 19:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Attól függ mi számít koplalásnak. Én nagyon keveset eszem már 2 hónapja, de nem is kívánok többet és így sem érzem magam éhesnek. Kiderült,hogy én régen sem voltam mindig éhes amikor ettem, csak egyszerűen unalmamban ettem vagy mert jól nézett ki az étel és megkívántam. A barátnőim csak néznek, hogy ilyen kevés kaján hogy vagyok el,de köszönöm jól. Pedig mellette még futni is járok heti 3-4 alkalommal.Ja a kérdésre a válasz pedig 2 hónap alatt 10 kiló.
2013. jan. 8. 22:22
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
A 9-es válaszoló vagyok... még annyit, hogy egyetértek a 4. hozzászólóval, mindegy hogyan fogysz le, ha utána ugyanolyan egészségtelenül és sokat eszel akkor visszahízol. Sajnos ezt tapasztalatból mondom.
2013. jan. 8. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!