Este ehetek gyümölcsöt, vagy olyankor már azt sem?
Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 22:27
1/8 anonim válasza:
Nem, de legfőképpen nem is a fogyókúra miatt, hanem mert éjszaka mikor alszol az emésztő szervek leállnak, és a gyümölgy a gyomrodban erjedésnak indul. Ez, kb olyan hatást vált ki a szervezetedből, mintha minden este bedobnál egy felest, a májad meg néhány éven belül, olyan lesz mint egy alkoholistának. Szóval függetlenül attól, hogy valaki fogyókúrázik e vagy sem, nem szabad éjszakára gyümölcsöt enni, maradjon az meg inkább reggelire, vagy ebédre.
2009. aug. 24. 22:38
2/8 anonim válasza:
Szabad gyümölcsöt enned este, csak nem közvetlenül lefekvés előtt, hanem pár órával előtte, mert ugye az sem jó ha éhesen fekszel le, mert akkor nem tudsz rendesen pihenni. Az emésztés este sem áll le, csak nem dolgozik annyira. Este is égetünk kalóriát, bár csekély mennyiséget. Az éjjeli evéssel nem az a probléma, hogy megerjed a gyümölcs, ez nem igaz. Az a baj, hogy éjjel a szervezet raktározza amit elfogyasztasz, ezért szabad csak gyümölcsöt enni és kerülni a szénhidrátban gazdag ételeket. De ha nem vagy hízásra hajlamos vagy túlsúlyos akkor szabad azért enned, de mértékkel. Én úgy csinálom, hogy este 7 után nem eszem.
2009. aug. 24. 23:24
3/8 anonim válasza:
Én ezt azért írtam (első válasz), mert nekem ebből komoly problémáim voltak, és ezeket az orvos mondta...sztem jobb az elővigyázatosság, úgy ne járj mint én...
2009. aug. 24. 23:33
4/8 anonim válasza:
Ha éhes vagy, akkor nyugodtan egyél pl. almát, körtét, de kerüld el a nagyon édes barackokat, szőlőt, dinnyéket.
A gyümölcsök nem erjednek meg a gyomrodban, mert mielőtt megerjedhetnének, kiürülnek. A nagyon édes gyümölcsök a bennük levő sok gyümölcscukor miatt este már nem hasznosak, mert megevésük után már nem végzünk komolyabb fizikai tevékenységet - ha csak a tévézés nem számít annak - és könnyen lerakódik a szép, karcsú derekunkon, mint úszógumi.
Éjszaka a szervezetünk kiválasztás üzemmódban dolgozik, ezt az almaevés nem zavarja meg, sőt a benne levő sok rost még elő is segíti.
2009. aug. 24. 23:49
5/8 anonim válasza:
első:
ez király:D
két almától reggelre részegen ébredhetek?
2009. aug. 24. 23:53
6/8 anonim válasza:
Jajj, dehogy is...nem ezt mondtam...:D Ez az egész, nyilván csak akkor nagyon feltűnő, ha valaki éveken kersztül gyümit vacsorázik...mint pl régen én...és el is tiltott már tőle a doki, és nyilván nem véletlenül...
2009. aug. 24. 23:58
7/8 anonim válasza:
Szerintem ne gyümölcsöt egyél, inkább pici sovány grillhúst salátával. Elég egy-két falat husi és kevés paradicsom, retek, stb hat óra körül, és nem leszel éhes éjjel, de a gyomrod sincs megterhelve. Ha jó arányban eszed, szinte kalóriamentes.
Mondjuk én nem vagyok éhes, ha iszok egy korty házi gyümölcs- vagy zöldséglevet lefekvés előtt, és az se nem káros, se sok kalória, de engem eltelít (a viszonylag cukorszegény répalé is, a rostok, íz és térfogat miatt).
2009. aug. 25. 00:16
8/8 anonim válasza:
Én fogyózom, és már fogytam is több,mint 10 kg-ot, és ugyanúgy megeszem a gyümölcsöt, akár este 10-kor is. Semmi bajom nem lett tőle. Sőt, fogytam is. Szóval szerintem eheted.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!