A Rubint Réka vagy a Béres Alexandra dvd a hatásosabb?
Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 18:01
1/28 anonim válasza:
Rubint Réka...az nagyon hatásos.:D
3/28 anonim válasza:
Testtipuistol is függhet.
Mikor ALexandárt csináltam, akkor izmosodott a vádlom, vastagabb lett...
RÉkáztam, és igaz részletekben, de fogytam 15 kilót...arrol meg nem RÉka tehete, hogy nem egyhuizamban, így alakult az életem.
4/28 anonim válasza:
Alexandrát még nem próbáltam, Rékáé nagyon jó, és szerintem Réka sokkal csinosabb is.
5/28 anonim válasza:
JA és a másik oldal: Réka lendületes. Szandrát volt hogy kikapcsoltam 10 perc után, hogy nhaa unom elég volt,
Réka nem engedi hogy abbahagyd....mondja h csináld még látlak ienek...tök cuki ..:)
Volt hogy kétszer is nmegcsináltam egy nap alatt, vagy több dvd jét, 1,5 órán át minimum vagy kettő
8/28 anonim válasza:
szerintem is Réka, nagyon hatásos és mindig bátorít,"gondolja fürdőruhádra.....nee ne csak most ne hagyd abba ":)és jó zenék a háttérben .jólérzem magam közben
10/28 anonim válasza:
belenézel mindkettőbe youtube-on, aztán meglátod ki a szimpibb.
nekem egyértelműen réka jön be.
alexandra amúgy se olyan nőies nekem. bocsi de nekem nem jön be a külseje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!