Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon sovány vagyok, de mégse?

Nagyon sovány vagyok, de mégse?

Figyelt kérdés

Lefogytam, 51-53 kiló vagyok(172 cm).

Viszont a combom még mindig tök undorító, főleg ha leülök, pocakom is van, hurkásodik, ha úgy hajolok :(

A bordáim kiállnak, a lapockámat is sokan megszólták, hogy kilóg a póló alól.

Melltartót nem tudok már hordani, mert a mellem is eltűnt. (70/A-s volt eddig a méretem, de már csak két kis akármim van, leesik rólam a kosár.)

Mit csináljak? Ha egy kis zsírt felszednék, az a combomra és a hasamra megy :'(

(heti háromszor-négyszer súlyzózok, + 2 kardió/aerob váltogatva hetente)

#csonkollekció #hurkával
2012. okt. 13. 12:28
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
mennyit fogytál és milyen gyorsan? ha sokat fogysz rövidebb idő alatt, a bőröd nem tud olyan hirtelen visszaállni és az úgy néz ki, mintha hurkák lennének.. ne szedj fel zsírt, inkább folytasd a súlyzózást, meg a tornát, keress olyan gyakorlatokat, stb.-t ami kimondottan feszesíti a bőrt és szálkásít + igyál sok folyadékot.. egy idő után regenerálódik majd a bőröd is, de nem egy hét alatt, az biztos
2012. okt. 13. 12:41
 2/9 anonim ***** válasza:

amit leírsz jelenséget,az leginkább a drasztikus fehérjemegvonás jele szokott lenni.

vagyis a totálisan elkúrt diétáé.

51 kilóhoz simán ehetnél napi 150g fehérjét.

főleg,hogy már szúrnak a csontjaid.

2012. okt. 14. 02:15
 3/9 A kérdező kommentje:

15 hét alatt fogytam 10 kilót.

Naponta lemegy minimum 2-3 liter víz.

Normálisan kajáltam, pont hogy a fehérjebevitelt növeltem meg, nincs olyan napom, hogy ne ennék húst, vagy halat.

2012. okt. 14. 09:50
 4/9 anonim ***** válasza:

egy dolog enni fehérjét napi 1x,

meg más dolog bevinni a napi ideális mennyiséget.

de ha kiszámolod,hogy nagyjából hány g fehérjét viszel be egy nap,akkor láthatnád te is,hogy kevés az.

2012. okt. 14. 12:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Ismerős helyzet. Ugyanígy vagyok én is ezzel 165 cmhez vagyok 55 kg, a hasam nagy, amúgy minden más meg kb semmi. Fogalmam sincs ezzel mit lehet tenni sztem semmit. Genetika. :(
2012. okt. 18. 17:13
 6/9 anonim ***** válasza:

a fenéket genetika,ekkora önáltató,tudatlan butaságot már.:)

rossz a test izom-zsír összetétele.

vagyis nagyon kevés az izomzat,és magas a testzsír.

amit tehetsz ucsó.

fel kell tömegelni legalább 10 kilót edzéssel,és minőségi táplálkozással,ebből legalább 5-6 kiló az ami izom lesz.

ha megvan,akkor diétával csökkentesz a testzsírodon 8-10%ot,kb 18-20%ra csökkentve.

és a végeredmény az,hogy ugyanúgy 55 kiló vagy,csak feszes-formás,zsírmentes verzióban.

2012. okt. 18. 18:00
 7/9 anonim ***** válasza:

Gondolom a lényeg itt is az lesz, hogy rizs meg csirke. Vagyis jó minőségű szénhidrát meg fehérje. Azaz rizs meg csirke. Meg persze zöldségek. És nem maradhat ki a fehérjepor. Nohát akkor elmondom, hogy eddig is ezeket ettem, csak "diéta" volt ez. Akkor most is egyem ugyanezeket, csak többet. És akkor ha ennek vége, ugyanezeket egyem. Csak diétára alkalmas mennyiségben.

Van olyan ember, aki ezt végigcsinálta már? Azzal szívesen beszélgetnék.

2012. okt. 18. 20:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Benéznék 1-1 testépítő lakásába, aki végig tudja csinálni ezt. Mármint a tömegelés-szálkásítás folyamatát ki tudja meddig. Csak mert biztosan nem csórók, mint mi. Iszonyat drága a hús. Ez tény.
2012. okt. 18. 20:45
 9/9 anonim ***** válasza:

jól gondolod,de nem feltétlen csirke,a lényeg a hús napi 2x.

a lényeget meg kihagytad,edzeni is kellene mellé:DDD.

a tápkieg meg csak akkor kell,ha nem tudod bevinni szilárd kajából.

de tömegelés alatt nem kell túl sok fehérje különben sem.

2012. okt. 18. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!