Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 171 cm vagyok és 60 kiló ez...

171 cm vagyok és 60 kiló ez sok? Kellene fogynom?

Figyelt kérdés
De az az igazság hogy nem néznek 60kilónak max 56-nak.Rám a telt nőies formák jellemzők.Nagy mellek kerek popsi de vékony derék és lapos has.Szerintem csak nőies vagyok.Fiúk ti a hallottak alapján mit gondoltok?Titeket zavarna ha a barátnőtök ilyen lenne?
2009. aug. 5. 00:43
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
Dehogy zavarna. Amúgy a 60 kiló a BMI szerint jó ehhez a magassághoz, plusz nem lehet mindenki csontsovány modell, azért van akinek még nőiesen kereknek kell kinéznie. Szerintem nem baj, sőt jó.
2009. aug. 5. 00:57
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
a füledböl biztos fogyhtasz még egy kicsit :)
2009. aug. 5. 01:01
 3/7 anonim ***** válasza:
49%
bő 20 kilót még fogynod kéne máskülönben körbenevetnek ha meglátnak
2009. aug. 5. 07:49
 4/7 anonim válasza:
53%
Igen,még igenis fogynod kell vagy 20kilót mertmég nem vagy anorexiás.
2009. aug. 5. 08:09
 5/7 anonim válasza:
62%
Ha azt szeretnéd, hogy 2 x nézzenek rád, hogy 1x észrevegyenek, akkor még bizony fogynod kell.
2009. aug. 5. 08:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az, hogy hány kiló vagy, teljesen mindegy. Az számít, hogyha tükörbe nézel azt látod-e, hogy "igen, ez jó". Én 173 cm vagyok, 64 kg. És van fölösleg mindenhol. Egy barátnőm szintén kb olyan magas, mint én viszont ő 68 kg! Ellentétben velem neki sokkal jobb alakja van, hiszen a kilókat az izmokat adják nála, és nem a zsír. Tehát ha 70 kg lennék olyan alakkal, amilyen "alapból" lennék, az sem érdekelne :) csak legyen jó. Jah és tavaly nyáron voltam 56 kg, nah az undorító volt :) És az is csak az izomveszteség miatt lett olyan kevés...
2009. aug. 5. 12:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen minden választ egy kicsit meg is nyugodtam csak azért zavart mostanában ennyire mert a barátnőimmel megmértük magunk nemrég, egyik 50 kiló volt a másik 49 és egy kicsit hülyén érzetem magam mert csak 4 centivel vagyok náluk magasabb és ahoz képest 10 kilóval több.De így már nem érdekel mert nem látszik.Most megtanultam hogy nem a súly számít hanem az hogy hogyan oszlik el mégegyszer köszi:)
2009. aug. 6. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!