Mennyit fogyhatok a következővel? (előtte rövid sztoriXD)
ezt sürgősen felejtsd el!!!!!!!
ez beteges... sztem te már kórházi ápolásra szorulsz!!
amit ilyen gyorsan leadsz, annak a duplája fog visszajönni!
higgy nekem, mert énis csináltam ilyeneket, és nagyon nem érte meg!
Felejtsd el!!Ez az mellett,hogy kínzás még rosszul is lehetsz.Jobb lesz ha kórházba kerülsz??
NAPONTA 5X egyél,sok-sok zöldséget gyümölcsöt,fehérjét.NO cukros üdítők,kenyerek,édességek...Napi 3-4l víz.
Hetente 4-5x fuss 45percet,naponta tornázz.
Így nem biztos,hogy lefogysz 15kg-t,DE sokkal egészségesebb és a szervezet számára sem megterhelő!!!
Szia.
Sezrintem is hagyd abba amíg még nem késő. Később súlyos problémáid lehetnek, hidd el tudom mit beszélek ;) Én is fogyóztam így, és fogytam is 15 kilót.(ugyanigy 300-400 kalórián éltem hónapokig) A kérdésedből úgy veszem le, hogy fiatal vagy, én is. Engem a szüleim térítettek észhez. Teljesen lelassult az anyagcserém, hashajtók nélkül nem is tudtam wczni. A mai napig nem ött vissza a menstruáióm. Gondolom szeretnél majd egyszer gyereket is és szeretnél normális életet élni! Tudom hogy most téged sem érdekel semmi, csak fogyni akarsz, de kérlek egy kicsit gondolkozz el rajta. :)
Nem te vagy véletlen miyako a sc-ből? :$
bocsi, ha nem.. :)
fogyni fogsz, persze. ez a válasz, a többi off lenne, gondolom nem érdekel.
azért megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
végree valaki aki nem ír "feleslegesen"XD köszönöm^^
amúgy 15 éves vagyok^^
írj nekem egy privátot, ha érdekel az én félkoplalós de garantált 8-10 kilós fogyásom rövid idő alatt.
-a feleslegesen nem író-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!