Miért van az, hogy sok olyan fiatal nőt, lányt látok, akik vékonyak, csinosak, ám a hasuk gyakran olyan hordó szerű?
Vagy a csipőjük két oldalán termetes úszógumik buggyannak ki, amit még közszemlére is tesznek... A legjobb barátnőm is ilyen, 50 kg kb az egész csaj, de olyan ocsmány az úszógumija, hogy az valami borzalom, és soha nem volt kövér.
Hogy lehet, hogy hogyha vékonyak, csipő és has tájékon úgy el vannak deformálodva?
Nem tudom, de sajnos a hasam nekem is elég nagy tud lenni, különösen, mikor készül megjönni. Pedig amúgy vékony vagyok.
Ezzel sajnos nem tudok mit csinálni. Az okát nem tudom. :(
Nem szép látvány.
1. Szerintem sokszor a rossz nadrág választás miatt lesz sok lány hasa, oldala előnytelen.
Nem megfelelő méretű nadrág, (kisebb méret, mint ami kéne neki) vagy a túlságosan csípő fazonú nadrág miatt lehet ilyen "kibuggyant", úszógumis testalkatuk.
2. A sport, mozgás ezeket a hurkákat, felesleget el tudja tüntetni. De nem könnyű!
Az alapjáraton vékony testű lányok sem feltétlen szépek, ha nem figyelnek oda az alakjukra, nem végeznek testmozgást. Hiába vékony ha a hasa nagy és az oldalán kibuggyan a zsír... nem szép!
A vékonyság csak félsiker. Tenni kell azért hogy a test formás, arányos legyen.
Harmadik válaszoló te bolond vagy :)
Amúgy az ilyen alkatú lányok nem látják magukon, hogy csúnya a látványuk? Akkor miért vesznek fel kissebb ruhát, és miért hordanak topot?
Lehet, hogy a pasijuknak tetszenek, de ezzel sokan nem így vannak a városban.
Nekem is pocakom, főleg jó kaja után :) De nem teszem közszemlére. Csak és kizárólag a starndon mutogatom, mert ott más a helyzet. Meg persze a hálószobában :)
Nincs izom rajtuk.
Én is látok egy csomó ilyet.
az izomzat hiánya miatt van ez.
alacsony a súlyuk,de magas a testzsír hozzá.
Bár én nem vagyok az említett kategória, de hadd hordjon mindenki azt, amit akar!
Én a k*rvákat utálom, mini szoknya, csöcs ki, hiába jó az alakja. A szerinted rondák is hadd öltözzenek úgy, ahogy szeretnének, ne csak a csinik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!