Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek fogyjak, vagy ne...

Szerintetek fogyjak, vagy ne fogyjak?

Figyelt kérdés
Kb 170 cm magas vagyok 75 kiló, régebben 94 kiló voltam, azt mondják, az ismerősöm rokonaim, hogy csinos vagyok, de én nem úgy látom, sokszor ki vagyok borulva, hogy nem vagyok nádszál karcsú. Az osztályban a lányok közül én vagyok a legkövérebb, én úgy érzem magam, mintha "ki lennék közösítve", sokszor már öngyilkos akarok lenni, annyira ki vagyok borulva emiatt, ha nem félnék a fájdalomtól, esküszöm megtenném. Azt mondogatják a rokonaim, ismerőseim, hogy ne fogyjak, mert vastag a csontozatom. Létezik olyan, hogy valakinek vastag a csontja? És szerintetek fogyjak? Csak azért akarok fogyni, hogy az osztályban a lányok közül ne én legyek a "kakukk tojás". 14/L

2012. szept. 6. 18:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, fogyj.

Ja, most mindenki lefog pontozni, de persze, higgyétek azt, hogy ez normális testsúly, meg az, hogy egy tinédzser lány depressziós a tükörképe miatt. Ha ilyen szadisták vagytok, hajrá.

2012. szept. 6. 18:54
 2/11 anonim ***** válasza:

Szerintem is fogyj, főleg ha nem érzed jól magad a testedben, kb. 10-15kg-ot.

Nekem a kalória számolgatás vált be, de ehhez hozzájön a fehérje, szénhidrát, zsír fogyasztás számolása a kalóriák mellett.

Ez alapján számíts ki hogy mennyire van szükséget(kcal,fehérje,szénhidrát,zsír) ---> [link]

(fontot állítsd át kg-ra)

kalória(+fehérje;szénhidrát;zsír) számolgatáshoz:

[link]

[link]

[link]

FONTOS hogy pontosan mérd le az alapanyagok súlyát.

2012. szept. 6. 19:08
 3/11 A kérdező kommentje:
Oksa, köszönöm szépen a válaszokat! :)
2012. szept. 6. 19:33
 4/11 anonim ***** válasza:

Először is nagyon ügyes vagy, hogy lefogytál majdnem 20 kilót. Szép eredmény! A lényeg az, hogy ne hagyd abba. A 75 kiló sok 14 évesen. Még felnőttként is határeset.

Nem tudom hogy diétáztál, fogyóztál, sportoltál de ha már ezt sikerült elérned és most sem adod fel, hanem küzdesz Te lehetsz a 1-2 év múlva a suli legjobb csaja!:DDD

Csak kitartás!

2012. szept. 6. 19:39
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2012. szept. 6. 19:56
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

a rokonaid csak jót akarnak,de rosszat tesznek ezzel,hogy ilyeneket mondanak.

persze,hogy fogynod kell.

ez a vastag csont is akkora butaság.

a vékony meg a vastag csontozat között kb 2 kiló a diferencia,uh teljesen érdektelen a testtömeg szempontjából.

2012. szept. 6. 23:53
 7/11 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen! :)
2012. szept. 7. 06:54
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem leginkább ne fogyózz hanem sportolj sokat. A te alakod még könnyen formálható:). Persze ha egészségesen eszel az jó, sőt!!! De nehogy koplaltasd magad. Inkább mozogj és úgy mennek majd le a kiló hogy csak na :). Hajrá:)
2012. szept. 7. 08:03
 9/11 anonim ***** válasza:

tegnap 23:53

Nem annyira butaság.

Egy vékony csontozatú, keskeny vállú, csípőjű, (csontozatilag) vékony végtagokkal rendelkező nőnek 170 centihez kb 55 kg az ideális. Míg egy ugyanilyen magas széles vállú, csípőjű, vastagabb végtagokkal rendelkező nő ideális testsúlya kb 65 kg.

Ha tudsz számolni, akkor tudod, hogy ez nem 2 kg. És ez nem azért van, mert a csontok súlya között ennyi az eltérés. Hanem mert a nagyobb felületre arányosan több társul mindenből (izom, zsír, víz, vér... minden)

Ezeknek mind súlya van.

Kérdező: egy 7-8 kg-ot kéne még leadni, de egészségesen. Akkor jobban éreznéd magad.

2012. szept. 7. 10:00
 10/11 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm szépen a tanácsokat! :)
2012. szept. 7. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!