Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Legalább 30kg -! De hogyan?

Legalább 30kg -! De hogyan?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok. Gyerekkorom óta kövér. Most 170cm vagyok és 114kg. Nem nézek ki ilyen soknak mert arányosan oszlik el rajtam, általában 90-100kg-nak néznek. De nagyon szeretnék lefogyni legalább 30kg-ot. Tudtok ajánlani valami hatásos módszert vagy bármilyen mozgást vagy ételt ami segíthet? Nem szeretek fitness terembe járni,vagy épp az utcán bármilyen mozgást végezni, nem szeretem ha néznek az emberek és látom milyen szánalommal néznek rám, hogy szerencsétlen megint fogyni próbál..! Inkább itthon mozognék valami hatásosat, szobabiciklim van és kb ennyi. Tudtok valami hatásos mozgást amit itthon is eltudok végezni? Az ételekkel bajba vagyok, nincs mindig lehetőségem húst vagy halat enni max 1 héten 2xer. A zöldségekkel is hadilábon állok. Amit megeszek az paradicsom, uborka...nagyjából ennyi :/ Előre is köszönöm a segítséget!
2012. aug. 22. 19:45
 1/7 anonim válasza:
34%

Szia!

Nekem annyi lenne a tanácsom, hogy este 6 után ne egyél(max egy darab almát vagy joghurtot). Illetve ne egyél édességet, chipseket, gyorséttermi kajákat. Ezek helyett inkább egyél zöldséget-gyümölcsöt, sovány húsokat, reggelire pl. müzlit.

Mozgáshoz meg ajánlani tudom Rubint Réka DVD-it, jól meg tudja izzasztani az embert Réka:) Az sem baj, ha elsőre nem tudod végig csinálni a gyakorlatokat, mindig annyit csinálj amennyit bírsz. Pl. ha nem bírod, akkor megállsz, ha pihentél egy kicsit, akkor meg folytatod. A lényeg, hogy minden nap csinálj belőle egy kicsit.

DVD-k, amelyeket ajánlok:

-Rubint Réka 2011 jubileumi DVD

-Rubint Reka- Add önmagad 1-3

Illetve még a kedvenc torna videóim közé tartozik Bíró Ica Testszépítés 4. Dvd-je

Ezeket a netről is le tudod tölteni:)

Remélem valamit segítettem:)

2012. aug. 22. 20:06
 2/7 anonim ***** válasza:

Én ezen alapismeretekkel fogytam félév alatt 30 kg-ot, amit 2 éve tartok:

[link]

2012. aug. 22. 21:10
 3/7 anonim válasza:

Nem akarsz zöldségeket enni? o.O A fogyásért tenni kell ennyit, ez a minimum:(

A legjobban teszed, ha felgyorsítod az anyagcseréd:) Tudom, mit beszélek, én 20 kilót adtam le egy hónap alatt, semmi bajom nem lett tőle:) Egy év telt el és 5kg jött vissza, amit most nyáron újból leadtam, ráadásul nagyon könnyedén:)

A lényeg, naponta igyál meg 3 liter vizet, vond meg magadtól a zsírt, az olajat, nem utolsó sorban: a kenyeret.

A víz, méregtelenít, felgyorsítja az anyagcseréd.

Az anyagcsere gyorsításához: szükség van zöldségre, RENGETEG ZÖLDSÉGRE! Ha valóban nem tudod rákényszeríteni magad...akkor legalább e két fajtából amit felsoroltál egyél meg naponta 1kg-t.

Soknak hangzik de...kell:D Hidd el, jót tesz +csökkenti az étvágyadat is, nem fogod kívánni annyira az édességet:)

Nagyon együtt érzek veled:) Nekem 17 évesen önpusztító gondolataim voltak 80kg miatt, mentális problémáim voltak emiatt. Mozogni én sem mertem, szégyelltem mások előtt:( Igazából én mutatkozni sem mertem mások előttxD

Nagy dolgot értem el, és mivel tudom, mennyire rossz neked, együtt érzek veled, ha kell segítség: írj privit!:)

2012. aug. 22. 21:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Itt egy tuti módszer:

Napi 5-6x étkezz, kis adagokat.

Kevés szénhidrát (pékáru, kukorica, hüvelyesek) és sok fehérje (szárnyasok, halak - ha ez nem megy, akkor zsírszegény túró). Ha az ára miatt nincs hús az asztalon, akkor vegyél csirkeaprólékot (nyak, far-hát, comb aprólék), ezek sokszor nevetséges áron vannak és ha megfőzöd, akkor utána leszopogatod a húst + még egy húslevesed is lesz. 6-7 kacsanyakat megkapsz kb. 200 forintért.

Szénhidrátot egyél max. ebédig (Nem ám 4 órakor ebédelünk!), reggelire teljes kiőrlésű kenyeret sonkával, sajttal vagy valamivel, délben mehet egy kis adag rakott krumpli, húsok mellé főtt krumpli, rizs, köles köretnek.

Uzsonnára és vacsira mehet kefir, sovány túró, főtt csirkehús (nyak, comb felső-alsó, mell, hát ), tojásrántotta minimális zsiradékkal és kenyér nélkül.

Gyümölcsöt inkább tízóraira egyél. Mehet a banán is, de naponta max. egyet egyél.

Igyál naponta 2,5-3 liter vizet legalább.

És ami még fontos:

- sose éhezz, egyél nyugodtan este 6 után (persze ha hétkor mész aludni, akkor inkább ne :D)

- kerüld a cukros dolgokat (üdítő, gyümölcsjoghurtok, bolti kakaó, madártej, sütemények stb.)

- kerüld a zsíros (disznóhús) és olajos (olajban sült fasírt, lángos, sült krumpli) kajákat

- egyél sok zöldséget

- ha majd megőrülsz egy kis édességért, akkor inkább egyél meg 2 kocka csokit, minthogy benyomj egy egész csomag diétás kekeszet

- ha csokira fáj a fogad, vegyél 65-75% -os étcsokit, abból 1 nagy kocka kb. 50 kalória, a Heidi és a Cote'dor márkájúak isteni finomak

-mozogj sokat, menj mindenhová gyalog, ahová csak lehet, legjobb lenne ha heti 4-5 alkalommal elmennél 1 órát gyalogolni (tempós séta, nem totyogás a bevásárló központban! :D )

Így tuti elkezdesz fogyni, heti 0,5-1 kg mínuszra számíthatsz. Mérd magad centikben is. Ja és így nem terheled meg a szervezetedet, egészséges maradsz és ZSÍRBÓL fogsz fogyni, nem pedig izomból ahogy az a koplalásnál van.

Tudom, a gyaloglás nem otthoni sport, de a futással ellentéteben itt nem fogyni akarsz. Azt hiszik, azért gyalogolsz, mert sietsz valahova :)

2012. aug. 22. 22:57
 5/7 anonim ***** válasza:
javítom: Ha gyalogolsz, nem az jut majd eszükbe az embereknek, hogy azért gyalogolsz, mert fogyni akarsz :)
2012. aug. 22. 22:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Jajjj nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Próbálom hasznosítani őket. Remélem sikerülni fog :)
2012. aug. 23. 09:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia én olvastam egy blogon egy elég hatásos diétát. Bármit megehetsz, nem kell kalóriát számolgatni. Mindössze annyi hogy 14 óra után nem ehetsz csak ihatsz, de csak vizet. Körülbelül két hét alatt a gyomrod megszokja és nem lesz megeröltető addig pedig kitartás!
2012. aug. 28. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!