Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szondiiit miért nem tiltják...

Szondiiit miért nem tiltják innen ki?

Figyelt kérdés

Komolyan rettegek, hogy itt pár befolyásolható fogyókúrázó elhiszi neki, hogy zabálni kell a zsírt, viszont 0 gramm szénhidrátot kell enni.(még ha lehetséges is lenne..)

Minden válaszánál bejelentem, de semmi. Féltem az emberek, féltem az egészségüket, ez a valami meg itt szándékosan tönkre akarja őket tenni, mert tudatlan, és unintelligens, már elnézést.

2012. aug. 15. 11:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
16%
én is kiírtam róla egy hasonló kérdést pár napja és az lett az eredménye, hogy törölték a kérdésemet + figyelmeztettek. Engem is nagyon zavarnak a hülyeségei, valószínűleg sokan bedőlnek neki, akik laikusok. Én is jelentgetem de semmi, pedig általában nem is a témához szól hozzá, hanem leírja a saját hülyeségeit, mindegy, hogy mi a kérdés és mindig azt írja... olyan, mint az ufo rovatban volt 404, szerencsére ő már eltűnt:)
2012. aug. 15. 11:37
 2/20 anonim ***** válasza:
5%
A fogyókúrán belül mindegyik kategória olyan fogyókúrát tárgyal ami nem működik, azért találták ki őket, hogy eladjanak vele termékeket.
2012. aug. 15. 11:39
 3/20 Szoondiii ***** válasza:
65%

Egy részt, az oldal nem személyeskedésre van!

Más részt, én értek a táplálkozáshoz, igyekszem nem bunkón válaszolni, ha hozzám így is írnak.

Harmadik pedig, hogy semmilyen bizonyítékod nincs arra, hogy a zsír evésnek bármilyen káros hatása lenne, illetve hogy a szénhidrát megvonás ne lenne helyénvaló.

Tudatlansággal vádolni valakit megint csak megalapozottan kéne. Az intelligenciámról sem értem, milyen módon vontál le következtetést.

Az én teóriám szerint az, amit te képviselsz, gabona és tej fogyasztással, az elavult orvosi és dietetikusi gondolkodás süllyedő hajója, ami mára sikeresen számos betegség kiváltó oka volt a nyugati társadalmakban, és terjed az eddig egészségesen táplálkozó keleti kultúrákba.

Az én szememben a hozzád hasonlók, illetve az ilyen szemléltű orvosok, dietetikusok felelősek az inzulinfüggő cukorbetegekért, az elhízott, beteg gyermemekért és felnőttekért.

Nem kérdem miért nem tiltanak ki téged, szólás szabadság van a Gyakorikérdéseken, illetve ha téged elhallgattatnak az nem old meg semmit, tehát fölösleges is foglalkozniuk vled.

2012. aug. 15. 11:40
 4/20 anonim ***** válasza:

ma 11:39

Na ezt fejtsd ki, főleg hogyan kapcsolódik ide...

2012. aug. 15. 11:46
 5/20 Szoondiii ***** válasza:
66%

igaza van.

"fogyasztószerek, 90 napos diéta, dukan diéta, kalóriaszámlálás.."

ezek olyan témák, amikhez termékeket lehet csatolni, cikkeket lehet írni amik látogatottságot hoznak egy oldalnak, olvasottságot egy lapnak..

lehet könyvet venni a paleóról is, de fölösleges.

az atkinsról is biztos, de fölösleges. ezekben annyi a közös, hogy szintén lehet ponyva cikkeket írni róluk, de egészségesek és működnek. szerintem erre gondolt a válaszoló.

2012. aug. 15. 11:51
 6/20 anonim ***** válasza:
Hú Szondii nem véletlenül a régi Aczél? Csak mert a stílusa nagyon hasonló..
2012. aug. 15. 12:43
 7/20 Kukaac ***** válasza:
77%
Én is észrevettem, hogy Szondi sokat ír ide. Nem értek vele mindenben egyet, szerintem a szénhidrát mentes diéta túl radikális, illetve a zsírt se lehet zabálni és abból se bármit. De ettől függetlenül a legtöbb válasza rendben van.
2012. aug. 15. 13:21
 8/20 Szoondiii ***** válasza:
65%
de a "radikális" és a zsírt nem lehet 'zabálni' még mindig csak érzetek, nincsenek senki által megtámasztva.
2012. aug. 15. 13:23
 9/20 Kukaac ***** válasza:

Amit én írok, az a bevett módszer. Amit te írsz arról már hallottam, de csak úgy, hogy növényi olajat eszel és abból is kb 40-50 gramot naponta.

Nem állítom, hogy igazam van, de ebben az esetben szívesen megnéznék egy konkrét tanulmányt arról amit te írsz, vagy legalább egy használható cikket.

2012. aug. 15. 13:48
 10/20 Szoondiii ***** válasza:
82%

Kukac, nem szeretek személyeskedni, de te itt ritkának számító értelmes és nyitott vagy!

Nem mindenki szokott itt olvasni :)

Rögtön keresek neked tanulmányokat, illetve írásokat. És persze a növényi olaj fogyasztás kerülendő, természetesen!

2012. aug. 15. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!