Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagy baj, ha reggel ezt megettem?

Nagy baj, ha reggel ezt megettem?

Figyelt kérdés

- 3 db budget túrórudi, nem volt rajta kalória, sem a csomagolásán

- nápolyi, csokis, de nem tudom hány darab. 100 gramm/495 kcal volt ráírva, de épp csak pár darabot ettem 2-5 darab közt, nem emlékszem már.

Hány kalória lehet?

Most akarok elmenni futni. Én túrórudira 3*85-öt számoltam => 255 kcal+ nápolyi => olyan 355 kcal lehet az egész?

(Tudom hogy rossz meg nem megfelelő ch satöbbi, de megkívántam!)

2012. aug. 14. 09:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Édes istenem -__-

Mikor fogja már végre mindenki felfogni, hogy a fogyókúra nem abból áll, hogy kalóriákat számolgatsz és stresszelsz, ha megettél 1 zsemlemorzsát? Azt eszel, amit akarsz, a lényeg, hogy ne műanyag gyorséttermi szemetet egyél egész nap, hanem normális kajákat, kisebb adagokat többször egy nap.

Ha meg annyi a szabad időd, hogy minden áron kalóriákat akarsz számolgatni, akkor előre gondolkodj, ne utólag nyavalyogj. Még hogy megkívántad, jó vicc. Szép is lenne ez a világ, ha mindenki mindent megcsinálhatna, amit megkíván...

2012. aug. 14. 10:13
 2/4 Szoondiii ***** válasza:
17%

nem baj, csak később még problémád lesz abból hogy:

- ilyen sz.arokat eszel ételek helyett,

- hogy a kalóriaszámolgató mítoszban hiszel. a tejtermékek akkor is elősegítik a zsírosodást, ha csak néhány kalória van bennük, ez a lényege a tejnek..

a ch fogyasztás is ilyen hormonhatást vált ki, úgy hogy ez "fantasztikus" volt.

miért nem tudtál egy rohadt (nem szó szerint) disznót enni, zöldséggel?

2012. aug. 14. 10:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez biztos, hogy több kcal, mint 355. Mert pl. pöttyös túró rudiból a 3 db már 328 kcal. A nápolyiból meg, ha nem tudod mennyit ettél már régen rossz, hiszen akkor lehet nem is 2-5 db volt, hanem esetleg több csak fel sem tűnt.

Teljesen megértem, hogy megkívántad, mindenki elcsábul néha- néha, de ha mondjuk megkívánod a túrórudit, akkor ne azonnal 3- at egyél meg és utána még nápolyit is. A "megkívántam" dolgot egy is orvosolta volna. Nem az a lényeg, hogy sosem csábulj el, hanem, hogy rendszeresen és egészségesen étkezz és akkor ALKALOM SZERŰEN belefér EGY túrórudi is.

Egyébként gondolom ezzel a reggelivel nem is laktál jól, úh felesleges is a Kcal tartalmát számolgatni. Gondolj bele, hogy mekkora adag egészséges ételt ehettél volna ehelyett úgy, hogy kb. ugyanennyi kcal- t tartalmaz és még jól is laksz tőle...

2012. aug. 14. 13:33
 4/4 anonim válasza:
Szerintem: megetted, megtörtént, ennyi, lépj tovább és ha fontosnak tartod, figyelj oda, hogy ezután mit eszel, ne frusztráld magad. :))
2012. aug. 20. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!