Nagy baj, ha reggel ezt megettem?
- 3 db budget túrórudi, nem volt rajta kalória, sem a csomagolásán
- nápolyi, csokis, de nem tudom hány darab. 100 gramm/495 kcal volt ráírva, de épp csak pár darabot ettem 2-5 darab közt, nem emlékszem már.
Hány kalória lehet?
Most akarok elmenni futni. Én túrórudira 3*85-öt számoltam => 255 kcal+ nápolyi => olyan 355 kcal lehet az egész?
(Tudom hogy rossz meg nem megfelelő ch satöbbi, de megkívántam!)
Édes istenem -__-
Mikor fogja már végre mindenki felfogni, hogy a fogyókúra nem abból áll, hogy kalóriákat számolgatsz és stresszelsz, ha megettél 1 zsemlemorzsát? Azt eszel, amit akarsz, a lényeg, hogy ne műanyag gyorséttermi szemetet egyél egész nap, hanem normális kajákat, kisebb adagokat többször egy nap.
Ha meg annyi a szabad időd, hogy minden áron kalóriákat akarsz számolgatni, akkor előre gondolkodj, ne utólag nyavalyogj. Még hogy megkívántad, jó vicc. Szép is lenne ez a világ, ha mindenki mindent megcsinálhatna, amit megkíván...
nem baj, csak később még problémád lesz abból hogy:
- ilyen sz.arokat eszel ételek helyett,
- hogy a kalóriaszámolgató mítoszban hiszel. a tejtermékek akkor is elősegítik a zsírosodást, ha csak néhány kalória van bennük, ez a lényege a tejnek..
a ch fogyasztás is ilyen hormonhatást vált ki, úgy hogy ez "fantasztikus" volt.
miért nem tudtál egy rohadt (nem szó szerint) disznót enni, zöldséggel?
Ez biztos, hogy több kcal, mint 355. Mert pl. pöttyös túró rudiból a 3 db már 328 kcal. A nápolyiból meg, ha nem tudod mennyit ettél már régen rossz, hiszen akkor lehet nem is 2-5 db volt, hanem esetleg több csak fel sem tűnt.
Teljesen megértem, hogy megkívántad, mindenki elcsábul néha- néha, de ha mondjuk megkívánod a túrórudit, akkor ne azonnal 3- at egyél meg és utána még nápolyit is. A "megkívántam" dolgot egy is orvosolta volna. Nem az a lényeg, hogy sosem csábulj el, hanem, hogy rendszeresen és egészségesen étkezz és akkor ALKALOM SZERŰEN belefér EGY túrórudi is.
Egyébként gondolom ezzel a reggelivel nem is laktál jól, úh felesleges is a Kcal tartalmát számolgatni. Gondolj bele, hogy mekkora adag egészséges ételt ehettél volna ehelyett úgy, hogy kb. ugyanennyi kcal- t tartalmaz és még jól is laksz tőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!