Képes kérdés! (? )
Figyelt kérdés
1- Szerinted hány kiló vagyok?
2- Az általad tippelt súlyból hány kilót kéne leadnom?
A hasznos válaszokat felpontozom, de akik kötekednének, ide se írjanak! Köszönöm! :)
2012. júl. 14. 13:29
1/10 anonim válasza:
Olyasmi testalkatod van, mint neked, én 165 centi és 60 kg vagyok, és 8-10 kg-t szeretnék leadni, neked is ennyit mondanék.
2/10 A kérdező kommentje:
A magasság lemaradt: 167 cm. Köszi első! : )
2012. júl. 14. 13:38
3/10 anonim válasza:
Szerintem olyan 57 körül lehetsz és semmit se kellene leadnod.
A hasad lapos, a combodon se látszik felesleg (nem puklis se belül, se kívül), a feneked szép kerek és feszes.
A hátad, vállad széles, de ez alkati dolog... a csontból úgysem tudsz faragni.
A karod se tűnik daginak.
Korrekt alak, szerintem ne rontsd el! ;)
27/N
4/10 anonim válasza:
Szerintem kb.57-60 lehetsz s ugy 5 max.8 kg-t kene leadnod.;)
6/10 anonim válasza:
58 körül lehetsz, és csinos vagy. Ha leadsz 8-10 kilót, akkor pálcikalány leszel anorex beütéssel, lötyis testtel és zörgő csontokkal. Így vagy csinos.
7/10 anonim válasza:
Szerintem 62-65kg lehetsz..
5kg-t kéne fogynod.
8/10 anonim válasza:
60-62 körül lehetsz. szerintem jól nézel ki!
9/10 anonim válasza:
hát én egyáltalán nem látok felesleget a kérdezőn 55kg körül lehet
10/10 anonim válasza:
Nem tudom megtippelni hány kg lehetsz mert kellene hozzá hány cm vagy.
Egy grammot sem kell leadnod, tökéletes az alakod sehol egy felesleges centiméter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!