Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Dagadt vagyok szerintetek?...

Dagadt vagyok szerintetek? /képpel/

Figyelt kérdés
kepfeltoltes.hu/111004/F_nyk_p-0322_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2012. júl. 13. 21:46
1 2 3
 1/28 anonim válasza:
96%

Ugyan ki mondta,hogy dagadt vagy?Mert szemészetre kéne mennie!=)

Szerintem csinos vagy! =D

2012. júl. 13. 21:49
 2/28 anonim ***** válasza:
31%
Igen.
2012. júl. 13. 21:50
 3/28 anonim válasza:
100%

az ilyen lányoknak mint te valószínű hogy csöppet figyelemhiányuk van. kiraktok egy képet és kiírjátok hogy "hogy nézek ki" , "hogy áll ez a ruha" vagy mint te is " dagadt vagyok"..... ennyire önbizalomhiányotok van és azt várjátok hogy : "jajj dehogyis vagy dagadt. nagyon szép vagy" vagy esteleg így akartok pasizni.???

szánalmas.....

egyáltalán nem vagy kövér.. de ezt szerintem te is jól tudod aranyom......

2012. júl. 13. 21:54
 4/28 anonim ***** válasza:
89%
Nem
2012. júl. 13. 22:00
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

Angyalka007 elmondott mindent,amit hallanod kell,és amit én is mondtam volna,ennyi...

Nem tudom,miért itt akarsz figyelmet meg biztatást kapni,a lehető legrosszabb helyen jársz. Nem,nem vagy dagadt,de valószínűleg ezzel Te is teljesen tisztában vagy.

2012. júl. 13. 22:05
 6/28 anonim ***** válasza:
76%
Nem vagy dagadt, de jelen állapotodban inkább a 10 évvel legalább idősebb pasiknak fogsz tetszeni...
2012. júl. 13. 22:08
 7/28 anonim ***** válasza:
88%
Jajj de elegem van belőletek! Ha nem vagy megelégedve a testeddel menjél sportolni végre! Ha meg sportolsz mi a fenének teszel fel ilyen hülye kérdéseket? Elvégre teszel azért hogy jól nézz ki. Várod a dicséreteket hogy nőjön az a hatalmas egód mi? Ha kövérnek éreznéd magad, nem vennél fel ilyen kivágott felsőt sem... Ne itt akarj önbizalmat szerezni... egy fórumon, könyörgöm!
2012. júl. 13. 22:16
 8/28 anonim ***** válasza:
47%
Eléggé az vagy.
2012. júl. 13. 22:17
 9/28 anonim válasza:
64%
nagyjából hasonlóan nézek ki én is... van rajtunk "husi", de elfér! A lényeg, hogy magaddal legyél megelégdve, ne törődj màsok véleményével, pláne úgy, hogy nem vagy elhízva, csak egy icipici felesleg látszik. De ez azért attól is függ, hogy apuci-anyuci mit adott át, mit örököltünk.. Fel a fejjel, nem vagy dagadt. ;) elég volt az önbizalomhiányos lányokból.
2012. júl. 13. 23:43
 10/28 anonim ***** válasza:
37%

Vékony nem vagy, de dagadt sem.

Normál kategória.

A karod vastagabb és látszik, hogy van egy kis pocakod. Ennyi.

2012. júl. 14. 00:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!