Hogyan állítsam meg a hízásomat? (képpel)
Mióta összeköltöztünk a barátommal, elkezdtem hízni, pedig rendszeresen mozgok, és nem eszem többet, mint előtte.
márciusban:
most:
A barátom miatt is lehet, mert ő állandóan édességgel töm, csak amíg külön laktunk, addig legalább otthon tudtam figyeni, de nem hiszem, hogy csak emiatt lenne...
Nehéz vele, mert így jobban tetszem neki, és állandóan nyugtatgat, hogy szép vagyok.
Milyen módszert javasoltok, hogy megállítsam a súlygyarapodást? Kicsit fogyni is jó lenne, de minimum tartani ezt a mostanit...
Mi a nőkben ez a magamutogató mánia, ezt valamiféle versenyszellem szüli? Ezt a kérdést mindenképp illusztrálni kellett?
Ráadásul nem tudod a választ? Ne egyél, főleg édességet ne. Mégis, mi ezen olyan bonyolult?
Csinos vagy így is, lehet, hogy tényleg tetszel a barátodnak (ha jól látom, mellben is kicsit erősödtél). Azonban ha magadnak így nem tetszel, akkor fogyj le. Tartani úgy tudod, ha kerülöd a túl sok édességet. Vagy egyél mondjuk sütik, csokik helyett gyümölcsöket. Úgyis szezon van. Vagy a cukros üdítők helyett gyümölcslevet, nem túl édes limonádét.
Vagy pedig kezd el valami sportot, táncot.
Én nem akarlak megbántani, de tényleg gyorsan álllj le. Én is pont így voltam, mikor összeköltöztünk 2-3 hónap alatt felszedtem 15 kilót!!
És senki se mondta akkor a pofámba, hogy hogy nézel ki bazzeg??, A párom is csak nyugtatgatott, hogy jól áll, csinos vagyok, formás, nőies stb stb. Borzalmasan néztem ki. Azóta már fél éve küztük, hogy lemenjen és még csak 10 kiló ment le, már 5-10 hátra van.
Szóval ne jár így, merrt nagyon megbánod. Most még okésan nézel ki, de mi lesz egy év múlva? És 10-20-30 év múlva?
3 hónap alatt ez nagyon sok. mennyivel vagy több. ott mennyi voltál márciusban?
fogyózz egy kicsit.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!