Mennyit kell még fogynom? (kép)
-18 kg nál tartok ,arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek még hány kilót kellene leadnom? köszönöm a válaszokat előre is
Ahhoz képest, hogy ilyen sokat lefogytál semmi nem látszik a bőrödön. :) Gratulálok!
Szerintem többet ne fogyj, mert a melleidhez képest túl sovány leszel. :)
Így már jó!!!
köszönöm a válaszokat
Azért van nyoma sajnos, a striák, de igazad van örülnöm kell, hogy csak ennyi nyoma maradt...csak figyelhettem volna jobban is magamra pár éve, és akkor nem kellene ilyenekkel foglalkoznom...de akkoriban elég beteges voltam nem tudott ez érdekelni...most viszont igyekszem újra jóba lenni magammal :)
Sztem is nagyon szép alakod van, formás, ott domborodik, homorodik ahol kell :)
Ne fogyj tovább, és maradj mindig ilyen csinos! Gratulálok!
Köszönöm :)
Azt vártam, hogy azért lesz 5-10 kg körül még amit ajánlotok, mert igazából ha a mérleget nézem van még mit fogyni...persze nem biztos, hogy ez az ami fontos.
Nagyon csinos vagy! Gratulálok az eredményhez! Nekem is az a célom, hogy kb. így nézzek ki.
(nekem kb.13kg van még a célig:( )
Hogy fogytál le ilyen szépen és mennyi idő alatt?
Köszönöm, nagyon aranyosak vagytok! :)
Igazából életemben nem fogyókúráztam ezelőtt, ezek a plusz kilók egy "gyomorbetegség miatt" szaladtak fel rám, volt hogy napokig nem tudtam enni, aztán meg jöttek a falási rohamok, és igazából annyira megviselt ez az egész, hogy csak 18kg után kaptam észbe, hogy mi is lett belőlem. És amikor jött ez a rádöbbenés, elhatároztam, hogy visszakapom magam. Tapasztalatlanul a csodadiétáktól vártam a sikert, de csak vártam, mert fogyni sikerült, csak hát a megtartása a súlynak 3* annyi időbe telt. -4kg-nál tartottam. Aztán elekezdtem rájönni, hogy ez nem vezet sehová. Aki normálisan él, az normálisan is néz ki, így törekedtem a normál adagokra, nem számoltam, csak próbálok azóta is mértékkel, és egészségesebb ételeket enni. Eközben tornáztam, futottam (futok)...épp amihez kedvem volt, és sikerült...
Legfőképp azért, mert sosem arra hajtottam, hogy mindez 5 hónap alatt meglegyen, ahogy megy nekem jó lesz..így álltam hozzá :) Most másfél évnél tartok, és még 4-5 kg-t szeretnék leadni, mindegy mikor de ezt is elérem egszer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!