Szerintetek van egy szelet pizzában 500 kalória?
Azt találtam ki, hogy vettem egy pizzatésztát, 250g (kalóriát nem ir rajta), és elvágtam 4 szeletre. Elhatároztam, hogy enni fogok pizzát, de hogy ne menjen a diétám kárára, szeletenként fogom kisütni (különben felfalnám az egészet, mert imádom).
Ma meg is csináltam egy szeletet, és egyszerűen nem tudom elhinni, hogy volt benne 500 kalória. ti mit gondoltok? leirom mit raktam rá:
50g pizzatészta
1dl paradicsomlé és kecsap keveréke (hogy ne kelljen annyi kecsapot rátennem, a tiszta paradicsomlében mégiscsak kevesebb a kalória)
50g csirkemellsonka
egy icipici sajtot reszeltem rá lehetett vagy 3gramm...
fél tojás
ennyi. és ez szerintem nincs 500 kalória. ti mit gondoltok? mennyit saccolnátok?
Pizza és pizza között nagy eltérés van. Ezért nem jó kész ételeknél figyelembe venni a kalkulátorozat. Pl én csináltam olyan pizzát amiben össz vissz 450kcal van és ugyan akkora mint egy normál pizza.
De simán lehet olyan pizzát is csinálni aminek egy kicsi szeletje 800kcal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!