Van itt olyan ember aki rövidebb idő alatt leadott 10-15 kilót?
Mit értesz rövidebb idő alatt? Én április óta fogytam 13 kg-t. Április-július között 8 kg-t, a többit azóta.
Különösebben semmit nem tettem érte, kevesebbet ettem, kevesebb édességet (de amikor kedvem támadt rá, akkor nem fogtam magam vissza). Sokat gyalogoltam (nem vettem bérletet, mindenhova gyalog mentem, gyors tempóban). Nem nagy távolságok, max. 2-3 km.
Sokat bicikliztem, heti 3-4 alkalom, kb. 1 óra, olyan 10 km. De ezt sem úgy, hogy megerőltettem volna magam, csak kényelmesen, ahogy jólesett. Az igaz, hogy ez legtöbbször júliusban volt, délben, a legnagyobb kánikulában. El is fogyott 3 l víz egy óra alatt.
Utolsó válaszoló? hogyan?:)
Köszi az eddigi válaszokat!!!:)
Az utokatesóm 1 hónap alatt 10 kilót.
Hogyan? Még ki nem derült cukorbetegséggel.
Szerintem ne kövesd a példáját.
Hogy hogyan fogytam 12 kilót két hónap alatt? Tulajdonképpen szinte automatikusan.
Nos, amikor a mentő márc.31-én bevitt infarktussal a kórházba, akkor voltam 107 kg. Ott kiderült, hogy magas egy kissé a vércukrom, így oda kell figyelni a szénhidrátokra.
Előtte szinte mindenhez omlós féhr kenyeret ettem (kedvencem a pörkölt-tészta, rajta sok tejföl, mellé fehér kenyér kombó volt), azóta reggelire két szelet fehér kenyér helyett egy félbarna zsömlét eszek (vajjal, felvágottal) délben eszek rendes kaját (nem este zabálom teli magam), uzsonnázok, vacsorázok rendesen. Így szinte sosem éhezem, és nem zabálok össze-vissza. A cukor helyett édesítőt használok, és az üdítő fogyasztást is csökkentettem. A szanatóriumban mindennap úsztam 400 métert (ez is -2 kg-ot jelentett). Májusban, amikor visszamentem dolgozni 95 kb voltam, azóta 2 kg jött vissza, de ezt a súlyt tartom odafigyelés nélkül. A derekam 12 cm-rel lett kisebb...
:D
Még egy tizest kellene leadni, de majd tavasszal.
44/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!