2x7 napos tiétárol mit gondoltok?
és utána mi lesz? újabb két hét és megint rajtad a 6 kiló. tehát 1 hónap után ugyanott vagy. én 1 hónap alatt fogytam 5 kilót, ennyivel járok előrébb nálad.
gondold meg, hogy jojózni akarsz hónapokig, vagy ráveszed magad egy normális étrend összeállítására és egy kis mozgásra, és 1-2 hónap alatt búcsút mondasz az összes feleslegnek?
BOMBA NŐ LESZEL! a barátnőid rád fognak maszturbálni titokban, annyira jó leszel!
14 nap alatt biztos hogy megváltod a világot, és kur.vajó leszel! a végére mééég a diétát is leírod rendesen, mert az elgépelésen is segít ez!
amúgy meg nincsenek csodaszerek, praktikák. helyes életmód van, normális kajálással, sporttal. pár hetes kúráknak semmi kedvező hatása nem lesz rád nézve, nem hogy még látványos is mint fogyás.
barátnőidet meg küldd hozzám, mert az egy dolog, hogy te rákérdeztél erre, de hozzájuk lenne egy pár szavam.
hát ez egy nulla, igy ránézésre ez egy sima 800-1000 kcal-os étrend, ettől megmondom mennyit fogsz fogyni: heti 0,5-1kg.
de ezt meg tudod csinálni saját magadnak is ha számolod a kalóriákat, de napi 1200-on tartod, és akkor nem rontod szét az anyagcseréd idejekorán és ettől is fogyni fogsz ugyanennyit, és akkor azt eszed amit te kívánsz, nem mindennap ugyanazt és sokkal könnyebb lesz betartani.
ja, én is ezzel fogytam 11 kg-ot. sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!