Mit csináljak ha nekem napi 1000-1200 kalória elég?
Futok minden 2. nap, a pihenőnapokba néha beszúrok egy kis tornát.
Követek egy szálkásító diétát, ahol átlagban 1100 kalóriára jön ki egy nap. Napi 5x (3 óránkénti) étkezés, megfelelő tápanyagbevitel fedezve (fehérje stb), minden nap eszem meleg ételt és nem vagyok éhes. Ami változott lényegében az eddigi étkezési szokásaimhoz képest az az, hogy kiiktattam a cukrot, lisztet, nem sütök olajban, egészségesebb kajákat eszem, nem nassolok.
Ez most tényleg olyan rossz? 165 cm, 60 kg, 22L
Testömeg indexed normális, így nincs szükséged fogyókúrára. Egyébként kalóriabevitelt meg itt számolgasd: [link]
Rájöhetsz majd, hogy igen kevés az-az 1200kcal.
2 lehetőség van, vagy rosszul számolsz, és több kalóriát viszel be, vagy nincs fedezve a "tápanyagbevitel". A fehérje fontos, de nem minden.
Ha leírod a napi menüdet, adagokkal, megmondjuk, hogy hol tévedsz.
A testtömegindexet hagyjuk, mert szerintem rossz az egész. Persze, azt mondja nem kell fogynom, nekem is azt mondta. De nagyon szívesen küldök képet, és ha te arra azt mondod, hogy nincs rajtam felesleg...
Ezt a diétát követem.
Lifetilt Bence szerint az alap anyagcsere alatt kell enni 15-25%-kal. A testalkat diétáinak konkrétan nincs túl sok értelme, mert nem adja meg az arányokat, csak az élelmiszereket.
Ráadásul a dietetikusok, meg egyéb hozzálrtők szerint nem szabad alapanyagcsere alatt enni, mert elkezd lassulni az anyagcseréd, és egyáltalán nem egészséges.
Hogy te kinek hiszel, az a te döntésed, ez az alapanyagcsere dolog erősen vitatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!