A pattogatott kukorica hizlal? (só és vaj nélkül)
Figyelt kérdés
egy szelet fehér kenyér kb mennyi pattogatott kukoricának felel meg?
fogyókurázok, ehetek pattogatott kukoricát?
2009. máj. 25. 14:44
1/17 anonim válasza:
Igen ehetsz, de szigorúan natúr változatot. Semmiképp ne vajasat. Egy pici sótól még nem lesz baj, de a sok só megköti a vizet. A kalória átszámításban nem tudok segíteni.
2/17 anonim válasza:
Sokszor kifejezetten javasoljak.
Google: pattogatott kukorica fogyókúra
Nem baszogatásból írtam, csak ott hamarabb megtudsz róla bármit is. Magam is rákerestem, egyszerűbb ha Te is megteszed.
3/17 anonim válasza:
a disznók is a kukoricától híznak, szerinted nem hízlal?
4/17 anonim válasza:
Szerintem hizlal.Igen,ezért etetik a disznókat is kukoricával :)
meg ha beteszed a mikróba kipattogtatni és utána kibontod általában ha marokra veszel egyet már zsíros lesz a kezed , azaz nem kevés zsírt is tartalmaz, ami hát nemhiszem hogy jót tesz a fogyókúrádnak.
6/17 anonim válasza:
10dekára vonatkoztatva :
pattogatott kukorica (olaj nélkül)
399kcal
77,9ch
pattogatott kukorica (olajjal)
520kcal
57,2ch
7/17 anonim válasza:
És nem nagyon méregettem a pattogatott kukoricát de szerintem 10deka sok. Vagy tévedek? Mmint, ha néha keveset eszel csak mert szereted, abból még nem lesz baj.
8/17 anonim válasza:
Na most ezt találtam: "egy csésze sima pattogatott kukorica, csészénként mindössze 27 kalóriát tartalmaz. Kevés vajjal, vagy olajjal ízesítve egy csésze popcorn hozzávetőlegesen 126 kalóriát tartalmaz."
9/17 anonim válasza:
Na jó, de az egy csésze egy kisebb marok... egy zacskó pattogatott kukorica kb 700 kalóriát tartalmaz. Vannak 800 kalóriás fogyókúrák (naponta annyi lehet enni), ha ahhoz viszonyítunk, akkor iszonyat sok kalóriát tartalmaz.
10/17 anonim válasza:
Amúgy hozzátenném a disznóval példálózó kommentelőnek: Láttál már disznó elé rakott kukoricát?:) Pattogtass ki annyit, és megtelik a lakás.:)) Belaksz a pattogatottból, és tulképp csak egy marék kukoricát ettél.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!