Vegetáriánusoknak fogyókúra?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok 170cm. és kb 70kg.Szeretnék legalább 10-15kgot leadni.Sajnos sportolásra nincs lehetőségem a munkám mellett.Viszont szeretnék vmi diétát amivel lefogyhatok. tudnátok adni,lehet drazstikus is akár.Csak hatásos legyen!2012. jan. 9. 00:13
1/5 anonim válasza:
Ha lefogytál 10 kg-t aztán mi lesz? Visszatérsz az eredeti étrendedhez, és felszeded heteken belül. 21 éves létedre ennyire sötét legyél. Tartós fogyáshoz gyökeres változtatás kell. Mozogj napi rendszerességgel!!!
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
ne legyél vegetáriánus, kérlek. nem a hús mellett akarok kampányolni, te is már biztos hallottad ezt a bla bla..-t hogy bizony az állati eredetű is kell...bizony kell, és nem azonnal érezteti a hatását ez az életforma. bizonyos vitaminokból akár 10 éves tartalékai is vannak a májnak, de ha elfogy, akkor jönnek a problémák...pl anémia(vérszegénység)
4/5 anonim válasza:
na ne h mar mi akarjuk neki megmondani h ne legyen vegetarianus, vannak emberek akiket a hus taszít, ilyenekre miert kell rátukmálni a husételeket? én szeretem a hust, barmennyit megtudok enni ha jol van elkészitve, viszont zoldségeket ki nem allhatom, azt meg rám nem tudnák rámeroltetni..szoval kérdezo, hagyd el a tésztaféléket, egyed cs a zoldségeidet, salatakat, gyumolcsoket, de egyel tejtermékeket, és nemtudom h halat eszel e, de halzsír kapszulat legalabb egyel, ne h hianybetegeged legyen..
5/5 anonim válasza:
Szia, én is vega vagyok.
A mi esetünkben is attól lehet hízni mint a húsos koszton (leszámítva a szalonnát és hasonló zsíros húsféléket). Vagyis cukortól, fehérlisztből készült kenyérféléktől, tésztától, olajtól, krumplitól...
Világos kenyér helyett egyél fekete kenyeret, tészta és krumpli helyett rizst és salátát.
Olajban sültek helyett egyél párolt, főtt dolgokat. Igyál sok vizet és cukrozatlan teát az üdítők és gyümölcslevek helyett.
Az édességeket mellőzd, vagy ha már mindenépp megkívánod, akkor vegyél minőségit, de kevesebbet.
A tartós eredményhez olyan étrend kell ami fenntartható, vagyis nem okoz szenvedést, hanem jólesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!