Egy hét alatt le lehet fogyni legalább 5 kilót koplalás és diétázás nélkül?
Ne tedd!!!!! Nem egy isim fogyott le egy hét alatt több kilót ( koplalt), de mikor elkezdett enni, dupla annyi ment vissza rá... mindegyik megszívta.
Mozogj minden nap egy kicsit.. este ne egyél és hetente egy kilót adj le csak... És így nem fog visszamenni, ha odafigyelsz magadra.
Ezt mégis hogy gondoltad? Én az ilyen embereket utálom de nagyon, mint te. Fogyókúrázni akarsz, szép dolog. oké. Na de egy hét alatt 5 kilót? miért kell ennyire "mohónak" lenni? Megölik édesanyádat, ha nem fogysz le 5 kilót? Oké, leakarsz fogyni egy hét alatt 5 kilót. Nemtudni miért ennyi idő alatt, mondjuk fogjuk rá arra hogy olyan hülye mint a sz.ar. Na de könyörgöm ha már ilyen drasztikusan leakarsz fogyni akkor MI A SZA.RT KÉPZELTÉL HOGY FOGOD CSINÁLNI? HÁROMSZOR TAPSOLSZ, KÉTSZER MEGPÖRDÜLSZ ÉS KÉSZ? ILYEN DRASZTIKUS FOGYÁSNÁL SE KOPLALNI SE DIÉTÁZNI?
én hét kilót adtam le egy hónap alatt, úgy hogy alig ettem. Az első mondatom hogy ezt a típust utálom, azt arra mondtam hogy tipikus buta paras.zt vagy hogy nagy dolgot akar véghez vinni de persze úgy, hogy lofas.zt ne kelljen csinálnia, majd belerepűl a sült galamb a szájába.
Nem, még csak fogyókúrázni sem akar!!!
Tudod mit? Ne diétázzál, ne sportoljál, hanem nyavajogj: én mindent megteszek, mégse fogyok!
Őszintén: mitől fogynál egy hét alatt 5kg diéta nélkül?!
ja amúgy te "szókimondó" fajta vagy hogy mondjam... ezt a típust utálod, aki le akar fogyni, de akkor saját magaddal mi van? 7 kilót fogytál le ÚGY, hogy alig ettél...ami majdhogynem egyenlő a koplal
ssal... és engem parasztozol? ja és máskor jobban olvasd el hogy mi van oda írva... NEM fogyókúrával akarok lefogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!