Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy hét alatt le lehet fogyni...

Egy hét alatt le lehet fogyni legalább 5 kilót koplalás és diétázás nélkül?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, és nagyon gyorsan le szeretnék adni néhány kilót, de fogyókúrázni nem szeretnék semmiképp... (a fogyókúrás szerek/kapszulák nem érdekelnek)
2009. máj. 21. 22:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
87%
diéta és életmódváltás nélkül sehogy kiscsillag...Énfogytam1 hét alatt 5kilót,de akkor se cukor se fehér kenyér,és semmi ilyesmi nem volt.és szigorú800kcal os diétán voltam.azóta se hiztam vissza..sajna a egészségért és a jó alakért általában szenvedni kell..aki e nélkül igér gyors eredményt,az elmondom,hogy hazudik..de mi lenne ha a gyors fogyás helyett életmódot váltanál?
2009. máj. 21. 22:08
 2/19 anonim ***** válasza:
73%
ill.van még egy lehetőség:nem koplalsz annyira,szóval viszonylag rendesen eszel,de minden nap rengeteget sportolsz mellette
2009. máj. 21. 22:10
 3/19 anonim ***** válasza:
84%
lehetséges drasztikusan,de nem ajánlott. van fogalmad róla a cicid mennyit ereszkedne a hirtelen fogyástól? egy héten az ideális fogyási ütem maximum 1 kiló! de elvileg felet javasolnak.
2009. máj. 21. 22:30
 4/19 anonim ***** válasza:
69%

Ne tedd!!!!! Nem egy isim fogyott le egy hét alatt több kilót ( koplalt), de mikor elkezdett enni, dupla annyi ment vissza rá... mindegyik megszívta.

Mozogj minden nap egy kicsit.. este ne egyél és hetente egy kilót adj le csak... És így nem fog visszamenni, ha odafigyelsz magadra.

2009. máj. 21. 23:36
 5/19 anonim ***** válasza:
36%

Ezt mégis hogy gondoltad? Én az ilyen embereket utálom de nagyon, mint te. Fogyókúrázni akarsz, szép dolog. oké. Na de egy hét alatt 5 kilót? miért kell ennyire "mohónak" lenni? Megölik édesanyádat, ha nem fogysz le 5 kilót? Oké, leakarsz fogyni egy hét alatt 5 kilót. Nemtudni miért ennyi idő alatt, mondjuk fogjuk rá arra hogy olyan hülye mint a sz.ar. Na de könyörgöm ha már ilyen drasztikusan leakarsz fogyni akkor MI A SZA.RT KÉPZELTÉL HOGY FOGOD CSINÁLNI? HÁROMSZOR TAPSOLSZ, KÉTSZER MEGPÖRDÜLSZ ÉS KÉSZ? ILYEN DRASZTIKUS FOGYÁSNÁL SE KOPLALNI SE DIÉTÁZNI?

én hét kilót adtam le egy hónap alatt, úgy hogy alig ettem. Az első mondatom hogy ezt a típust utálom, azt arra mondtam hogy tipikus buta paras.zt vagy hogy nagy dolgot akar véghez vinni de persze úgy, hogy lofas.zt ne kelljen csinálnia, majd belerepűl a sült galamb a szájába.

2009. máj. 21. 23:49
 6/19 anonim ***** válasza:
65%

Nem, még csak fogyókúrázni sem akar!!!

Tudod mit? Ne diétázzál, ne sportoljál, hanem nyavajogj: én mindent megteszek, mégse fogyok!

Őszintén: mitől fogynál egy hét alatt 5kg diéta nélkül?!

2009. máj. 22. 08:44
 7/19 anonim ***** válasza:
88%
1 hét/0.5-1 kg az ideális. Szerintem sehogy. Meg nagyon fiatal vagy a fogyókúrához. nem hinném, hogy kövér lennél, főleg, hogy 5 kg beszélsz. Nem ajánlom a fogyókúrát
2009. máj. 22. 10:09
 8/19 anonim ***** válasza:
84%
megkérdezhetem, hogy milyen magas vagy és ehhez hány kg?
2009. máj. 22. 10:11
 9/19 A kérdező kommentje:
jólvan, örülök a sok ügyes embernek aki szeret másokat lehülyézni meg satöbbi, de 1.mondtam, hogy NEM szeretnék fogyókúrázni. 2. gondoltam vannak annyira értelmes emberek, hogy nem az a "tanácsuk" hogy te hülye paraszt, hanem pl. hogy melyik sport égeti a legtöbb zsírt...stb. de nembaj azér kösz a segítséget ügyesek vagytok... :)
2009. máj. 22. 18:58
 10/19 A kérdező kommentje:

ja amúgy te "szókimondó" fajta vagy hogy mondjam... ezt a típust utálod, aki le akar fogyni, de akkor saját magaddal mi van? 7 kilót fogytál le ÚGY, hogy alig ettél...ami majdhogynem egyenlő a koplal

ssal... és engem parasztozol? ja és máskor jobban olvasd el hogy mi van oda írva... NEM fogyókúrával akarok lefogyni.

2009. máj. 22. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!