Mitől lehet ez? Nektek nincs már elegetek ebből? Nekem már nagyon az van!
Már nem tudom, hogy hova a fenébe csökkentsem az ételbevitelt, de persze nem egészségtelenül...és már nagyon elegem van!!!!!!!! MINDENBŐL és MINDENKIBŐL...!!
Fehérjét eszem, vitaminokat, napi 1 óra futás, zöldségek. Szokásos nincs liszt és nincs cukor bla bla, alacsony GI ételek BLA BLA BLA BLA...
már nagyon elegem van, mert eddig volt olyan, hogy végre lefogytam 3 kg-ot...az undorító és ocsmány 68-ból lettem 65 -rövid idő alatt...alig pár nap alatt- és erre most meg megint 66 vagyok! TEGNAP még 65 kg voltam!!!! Hogy a p...ba lehet hízni 1 nap alatt 1 kg-ot??!?
UGYANABBAN AZ IDŐBEN MÉRTEM MAGAM MEZTELENÜL, azaz REGGEL éh gyomorral (szóval még a RUHA se tette rá erre...)
TEGNAP NEM ETTEM SZINTE SEMMIT SE, CSAK ITTAM DE AZT SE SOKAT (sajnos olyan rohanós napom volt hogy nem ettem, s este amikor megérkeztem akkor meg MÁR nem voltam éhes...)
most nagyon ki vagyok akadva, mert elegem van ebből a r..hadék kínszenvedésből...
170cm magas lány
27 éves
Ez megesik. Nem hízás, csak víz visszatartás, főleg ha kevés folyadékot viszel be. Azt a keveset megőrzi a szervezeted, vigyáz rá.
Amúgy a 170 cm-hez nem olyan borzasztó az a 65 kg, ne stresszelj rajta.
Viszont itt olvasok sok velem egy magasságú lánynak a kommentjét és ők meg bezzeg 55 kg-os az összes!! S csak én vaogyk ilyen tehén. No meg az utcán is nézem az embereket, a legtöbb lány fele akkora mint én....
ez víz lehet?? HA keveset iszom, akkor visszatart? De ENNYIRE?? (én ezt nem tudtam...)
A legtöbb, aki azt írja, hogy 55-58 kiló, az még gyerek vagy tini. Tininek és még talán 20 évesen én is 55 kiló voltam.
25 év után indul be egy változás, főleg ha szültél. A hormonok változnak. Ez egy folyamat, ami teljesen rendjén van...MOst 60 kiló vagyok, sportos, vékony (172 cm) és teljesen jól érzem magam és nem akarok 55 kiló lenni, mert az már egy felnőtt ember esetében nem ugyanaz a látvány. A bőr sem marad olyan feszes hacsak nem kőkeményen sportolsz....De az idősödési folyamat nem áll meg, hacsak nem plasztikázol, zsírleszívsz, lengőborda kivétel..stb. Én ilyet sohasem csinálnék, minthogy soha nem is szedtem és ittam semmilyen fogyasztó vackot.
1-2 kiló alapban ugrál rajtunk, és nőknél a havi dolog is belejátszik mert puffadhatsz, és többet is mutat olyankor a mérleg és nem csak 1 kilóval.
Azzal, hogy nem eszel és alig iszol, viszont csak azt éred el, hogy tönkrevágod magad, amiért majd nagyon nagy árat fogsz fizetni, nem most....
A 170 centihez egyáltalán nem sok a 65 kiló, de formálhatod magad, ha egészségen eszel és tornázol. Félelmetes számomra az, hogy ma mennyire központi lett a prima alak, mert csak akkor vagy dögös, akkor vagy valaki.
Egész egyszerüen nevetséges. Sehol a normális önértékelés, minden de minden a mérleg és fogyókúr körül forog. Te is be akarsz állni az idióták sorába????
Mert akin van 30 kiló, és önhibájából, az vernyákolhat, de te neked erre semmi okod.
Igaza volt Pléh Csabának, amikor azt írta, hogy nem a rák ,nem a szívroham korunk legveszélyesebb ellensége, hanem saját magunk, és a depresszió...jó úton vagy affelé....
Csak 2 cm-vel vagyok magasabb nem 20-al:))))
Amit írtál abban tudod mi lepett meg leginkább? Hogy az édes párod mutogatja, hogy itt-ott ennyi és annyi cm többlet van...
Bocsáss meg, de milyen ember az ilyen????????
Miért kell egy ember önbecsülését a padlóra küldeni???
Attól jobb ember leszel,hogy f@szán nézel ki a strandon?
Hú,mert az akkor szám, hogy megbámuljanak? Ma minden a külső, mert az a roh@dt média is azt súlykolja mindenkibe!!!! Akkor vagy valaki, ha így nézel ki, ha úgy öltözöl? És reklámfilmek trükkjei (láttam hogyan készítik őket, nevetséges) vezetik meg emberek millióit és teszik depresszióssá, anorexiássá a fiatalokat. HOgy kicsiny hazánk a tini öngyilkosságok első helyén van? Ez a normális?? Csak azért mert ő nem egy barbie alkat??? Micsoda beteg társadalom!!!!
Ha van kedved állj be a sorba....és hogy nekem csak egyszer mutatnának be az alakomra, többet nem lenne újja...
Ha ez vigasztal én téged irigyellek. Én 171 cm-hez 79 kiló vagyok, és az a célom, hogy hatossal kezdődjön. Azzal már elégedett is lennék teljesen.
Mondjuk én nem pánikolok, sőt most éppen 5 napos pihenőt tartok az első lement 5 kg örömére. Abszolút nem koplalok, sőt mindig fölé megyek a heti fél kg fogyáshoz szükséges kcalomon, nem szenvedek, ha valamit iszonyatosan megkívánok megeszem, aztán hozzá igazítom a nap hátralevő részét kcalban.
Ne görcsölj rá erre a kérdésre, az a titok. Ja és még valami, ha elfogadsz egy javaslatot: ha nem bírod ki, hogy minden nap a mérlegre állj, akkor vezesd az adataidat egy excelben, és rajzoltass trendvonal grafikont. Úgy látni fogod, hogy csökkenőben van a súlyod, és egyre alacsonyabbak a szélő értékek amik között ingadozol.
Szerintem meg itt komoly probléma a pároddal van és nem a súlyoddal. Ő mutatja neked hol van még kg? Hát az ilyen pasit kell rögtön kidobni.Ezért vagy te kikészülve mert mindig ezt hallod tőle. 1-2 éve 58-60 kg voltam a 160 cmhez, és képzeld nagyon jól éreztem magam, nem azt mondom hogy csont sovány voltam, hanem jó alakom volt. Azóta meghíztam, elkényelmesedtem és feljött vagy 10 kg plusz, de a párom egy szóval nem mondaná hogy itt ennyi kg van ott meg annyi. Elkezdtem magamtól fogyózni és ő inkább segít, dícsér, és érzem hogy ugyanúgy szeret 10 kg plusszal és mínusszal is. Én magam miatt akarok újra 60 lenni mert akkor éreztem igazán jól maga a bőrömben.
Volt hogy álltam a tükör előtt és mondogattam hogy milyen kövér vagyok basszus hogy meghíztam és ő egy szóval nem mondott semmit. Csak annyit hogy legalább nagyobbak a melleim.Ilyen férfi az apukám is mint a te pasid. Anyukámat is szekálta rendszeresen, most 30 év házasság után ez csak rosszabb, nehogy te is így járj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!