Ez milyen hatásos? Próbáltad már? 163cm 68kg vagyok. /6-7-8 kg-t szeretnék leadni! /
Én azt mondom hogy próbáld ki ha szeretnéd. Én nem ezt próbáltam ki egy másikat, abban nem a savanyú káposzta volt a sok hanem a tojás. Nehéz volt,az emésztésem elég rossz lett tőle, megutáltam a tojást és igaz hogy fogytam tőle de elég hamar visszaszedtem. Ez kicsit monoton diéta amik általában a villám diéták, nekem személy szerint ezek nem vállnak be. Ráadásul a káposztával lehet hogy kicsit kikészíted a gyomrodat. De természetesen mindenki a saját bőrén tapasztalja meg. Én most a kalóriaszámlálást csinálom,legalább változatos és nem vonok meg magamtól semmi jót de betartom a bizonyos kalóriahatárt ami nekem kell a fogyáshoz.
JA és amúgy itt kitudod számolni hogy mennyi a testtömegindexed és hogy melyik csoportba tartozol. [link]
Asszem 2 hétig utána rá sem tudnék nézni sem az almára, sem a répára(tudod milyen szar íze van zellernek?? ráadásul mindennap???áááhhh... )
Ezentúl elég egyoldalú, minden de. 2 alma, du. répa-zeller, este ugyanaz... Lehetne legalább 2-3 fajta gyümölcsöt használni, de én 4. nap már se a káposztára se a répára rá se tudnék nézni...
(mondjuk a káposzta-levest én már próbáltam, hát nem kívánom senkinek: inkább nem ettem az 4-5.naptól, mert ha azt a sz.rt kell, inkább éhen halok-na nem mintha annak bármi hatása lenne, ja de:utána 2 hétig falási rohamok)
Szóval én inkább azt a Hollywood Diétája(5nap-3,5 kg) fehérjedús étrendet választanám, ha fogyni akarnék, de szerencsémre nem kell...
Egyébként ha csökkented a kcal bevitelt, csatolsz minden étkezéshez fehérjét+ valamilyen formában káposztát, biztos vagyok benne, hogy valamilyen szinten elő tudod segíteni a zsírpárnáktól való megszabadulást..
(meg persze egy kis mozgással..., de gondolom nem úgy akarsz fogyni, azért keresgéltél ilyen gyors-fogyis étrendet..)
Köszönöm szépen a gyors válaszokat! :)
Hát kiszámoltam és 59-60kg-nak kellene lennem.. :/ Hát igen, tudom hogy fogynom kell.
Hála Istennek hogy neked nem kell fogynod (2.válaszoló.)
Igen, viszonylag hamar leszeretném dobni ezt a felesleget, mert azért itt a tél és már megújult külsővel jó lenne belevágni ruhákat venni.. stb. :)
Nem tűnik rossznak az étrend, bár szerintem kcal-ban nézve kevés, és az 1 hét alatt látványos fogyásban viszont nem hiszek.
Az egészséges fogyás heti fél-1 kg, ami azért nem lehet annyira látványos.
Ha 1 hét alatt vki lead 5 kg-ot, annak csak minimális része zsír, és hamarabb szed vissza többet, mint amit leadott.
(Ha az alapanyagcsere érték alatt eszel, akkor tartalék üzemmódra kapcsol a szervezet, és amint visszatérsz a "normál mennyiségre", hízni fogsz.)
Mondjuk ha még nem próbáltál ilyen gyors-fogyit, és csábít hát próbáld, de készülj fel, hogy ha 7 napig sokfajta tápanyagot vonsz meg magadtól (úgy tűnik majd, hogy hónapok óta nem ettél ezt vagy azt...)utána elvesztheted a kontrollt a szervezeted felett és előbb vagy utóbb visszaszeded a leadott kilókat zsír formájában.
Próbáld ki, ha úgy gondolod, de hogy utána mi lesz..
(talán megpróbálhatod tartani a súlyod diétával...)
nem olvastam kommenteket
Mi ez az 1 hétre kitalált csodadiéta őrület? elég mókás? 1 hét van már csak hátra, vagy mi? :)
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Nem várok csodát, de azért jónak hangzik.. (: és olvastam már sok mindent.. de hallottam már olyat is aki lefogyott villámdiétával és vissza se hízta ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!