Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen módszerrel sikerül a...

Milyen módszerrel sikerül a zsírégetés belsőcombról?

Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér testalkatú, viszont a belső combom nagyon vastag és nem tudok mit kezdeni vele. Hiába tornáztam minden nap 1-1 órát, de nem volt benne belső comb égetés... Valaki tudna ilyen tornázós videót ajánlani ami kifejezetten ezzel foglalkozik?
2009. ápr. 22. 20:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Sajnos legjobb tudomásom szerint nincs helyi zsírégetés, onnan és a zsír, ahonnan akar, hiába tornázol úgy, hogy a combod "erősödjön".

A zsírégetéshez először jó étrend kell.

2009. ápr. 22. 21:18
 2/6 anonim válasza:
88%

Szia.

Én belső combrészről edzőteremben tudtam csak lefaragni. Ott vannak kondigépek belső combra, amelyeken ülő gyakorlatokat végezhetsz, és álló, "balettgépek", ahol értelemszerűen állva kínzod az izmaid. Nem csak karcsúsítanak, de kőkeményen feszesítenek is ezek a gyakorlatok. Hjará ;)

2009. ápr. 22. 21:27
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
NINCS HELYI ZSÍRÉGETÉS onnan megy le elöször a zsír ahonnan a szervezeted akarja
2009. ápr. 22. 21:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Tehát akkor ha felüléseket végzek akkor lehet a fenekemből fogyok? -.-' XD Na jó ez csak vicc volt. A megfelelő étrend már megvan pár hónapja, mégis mindenhonnan fogyok csak onnan nem.. akkor ezek szerint mindenhol csont és bőrnek kell lennem, hogy onnan is lemenjen? :)
2009. ápr. 22. 23:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Azért azt nem, de sajnos tudomásom szerint nem nagyon lehet ezt befolyásolni, hogy innen égjen, meg onnan fogyjon.

Ha felüléseket csinálsz, és fogysz, akkor szerintem simán fogyhatsz fenékből is. A felüléstől viszont izmosodhatsz a hasadon. Persze akkor jó sokat és jól kell csinálnod. :)

2009. ápr. 23. 19:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, sok információval bővültem!:)
2009. ápr. 23. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!