Rubint Réka 33napos fogyókúra vélemény? érdemes?
Tapasztalat? Vélemény? Érdemes bele vágni? (': Hány kgtól lehet megszabadulni? 70kg vagyok most.
20/L
Ahhoz képest, hogy Norbi az életmódváltást hirdet, amit életed végéig kell csinálni, elég kevésnek tűnik a 33 nap. Nem tudom, hogy egyeztetik össze otthon. :)
Nekem egyébként Norbi véleménye szimpatikusabb. Ha letelt a 33 nap és visszaállsz arra a kajára, ami miatt most fogynod kell, ugyanúgy meghízol újra.
Ezek a megszabott diéták nagy hülyeségek. Egy csomó minden be kell vásárolni hogy pontosan tudd követni. Több féle sajtot meg kell venned,amit csak egy pár nap fogsz enni,a 33nap alatt meg megromlik és dobhatod ki. Kész pazarlás.
Azt egyél amit szeretnél és ami van de számold a kalóriákat,hozz össze kalóriadeficitet és figyelj a magas fehérjetartalomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!