Ha Rubint Réka 2009-es, valamint a Napi 20 perc önmagadért DVD-re tornázom heti 4X, akkor lesz eredménye (bővebben lent)?
Formásodni,szálkásodni szeretnék, de nem akarok vastag izmokat.(most kicsit "plötyinek" érzem magam)
Emellett eljárnék heti 2X kocogni/futni vagy ugrókötelezni, az is segítene?
Ezt pedig az izmok feletti zsírréteg csökkentése céljából.
Szóval a kérdésem, hogy ez így hatásos lenne és szép alakot eredményezne? Vagy mit ajánlanátok?
Igen, tuti fogsz tőle formásodni:)
Amúgy én is régóta Rékázom, eddig szépen lassan formálódtam, hiába lett sokszor izomlázam is, csak lassan kezdett látszódni az eredményt. Most viszont nemrég vettem Power Protein fehérjét, amiből minden edzés után iszom egy adagot. Hát hú:D 4 napig folyamatosan edzettem (1 ill. 3 kg-os súlyzókkal), és a karomon például tökre látszik, sokkal feszesebb lett. De a combomon és a hasamon is látszik, hogy csinálok valamit:D Szóval így hatásosabb.
Köszi a választ, remélem nekem is segíteni fog.Még egy kérdés,hogy ugye nem lett a Rubint Réka DVD-ktől vastagabb úgymond a karod, combod? :) (csak mert pár helyen ezt olvastam)
És számíthatok arra, hogy izmot szedek föl kilókban?Mert azt nem annyira szeretnék:)
Fogyásban is segít?(csak érdekel)
Kicsit sok a kérdés, de segítene a válasz, köszönöm:)
Nagyon szépen köszi a választ.:)
Rajtam is van némi zsír , ezért fogok majd elmenni futni a dvd-k mellett.Remélem beválik majd.
Nem, semmiképp nem számíthatsz arra, hogy Rubint Rékától izmokban kilókat szedsz föl.
Rubint Réka edzésprogramja, inkább zsírégető, izomépítőnek egyáltalán nem nevezném. Ez az egyik.
A másik meg az, hogy ahhoz, hogy izmot építs kalóriatöbbletre van szükséged, rengeteg fehérjével, szóval nem lehet egyszerre fogyni meg izmosodni.
Viszont biztos lesz hatása az edzésednek, bár a jó forma érdekében Rubint Réka mellett én még pár súlyzós edzést is beiktatnék, sok sikert!
Nekem inkább alsó testtel van gondom a hasam mellett. Arra valami hatékony?
És futás mindenképpen legyen a zsírréteg csökkentése végett,igaz?Vagy erre ugrókötél is alkalmas lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!