Hány kalória van 10dkg islerben?
Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 07:36
1/26 anonim válasza:
kb mint 2 gombóc azaz mint 10 dkg fagyiban ,úgy 140 kalória,de ez semmi,mert naponta kb 1500 kalóriát eszünk meg még fogyózás alatt is
2/26 anonim válasza:
Azért elég durva becslés ez az 1500kcal... nagyon durva.
Arról nem is beszélve, hogy 100g (10dkg) islerben (csokival bevont omlós pilótakeksz szerű teasütemény) nem 140 hanem 350-400kcal van (attól függ milyen)
3/26 anonim válasza:
Babám, két gömb fagyiban sem 140kcal van, max csak a vizes gyümölcsfagyikban. De már mindenhol a tejszínes változatokat készítik az meg bőven üti a két gömb a 300kcalt. Az isler pedig 4500kcal körül van,ha nem több
5/26 bix válasza:
nah azért beb@szna a 4500:D gondolom 450 akart az lenni csak prellezett a kezed a 0 fölött:)
7/26 anonim válasza:
8/26 anonim válasza:
igen, biztos van 450, én mondjuk max 1000 kalóriát eszem, de inkább 800 naponta. egyszerűen ennyire vagyok beállva, egész nap gép előtt ülök, nem kell több és nem is bírok többet.
9/26 anonim válasza:
"igen, biztos van 450, én mondjuk max 1000 kalóriát eszem, de inkább 800 naponta. egyszerűen ennyire vagyok beállva, egész nap gép előtt ülök, nem kell több és nem is bírok többet." nem baj, attól még szarrá megy a csontrendszered, az izomzatod, a szíved, a hormonháztartásod...
10/26 anonim válasza:
kedves igen hozzáértő, emellett a kalóriabevitel mellett edzek, sportolok minden este. és nem vagyok gizda. 186cm, 84kg. de biztos igazad van. (xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!