:) :) :) kérdése:
Combról nagyon gyorsan lefogyni hogy lehet?
Figyelt kérdés
Fogyózni nem akarok csak tornázni, ha kell egy nap sokat csak legyen kisebb a combom és hamar :S2011. júl. 13. 20:28
1/7 bix válasza:
égess el napi 9000 kcalt és naponta fogysz egy kilót. amíg ennyi deficitet nem tudsz összehozni egy nap akkor normális diéta és mozgás mellett van esélyed fogyni hetente teljes testből 1-et. helyi zsírégetés meg nincs. se másnak se másnak...
2/7 anonim válasza:
Ahogy az előző mondta, nincs helyi zsírégetés. Inkább próbálj futni/kocogni vagy biciklizni. Emellett természetesen a szénhidrátbevitel csökkentése is fontos lenne.
3/7 anonim válasza:
Sehogy. Én is onnan akartam, több hónapja kezdtem, és még mindig alig ment le abból a nagyobb zsírrétegből ott.
4/7 A kérdező kommentje:
és azt hogy kell a 9000 kcalt elégetni?akkor azt mondjátok mincs remény?...a futással az a baj hogy nem vagyok városi és itt senki se szokott csak ugy futni ugyhogy szerintem hülyének néznének ha elkezdenék futni a piacon :D máshol meg nemtudom hol lehetne..
2011. júl. 13. 22:19
5/7 anonim válasza:
jajj ugyanmár, náulnk sem fut(ott) senki. legalábbis tavaly baromira hülyének néztek. azóta meg már megszokták hogy esténként futok. sőt, néha még másokat is látok, pedig egy kis pletykás faluban élek.
6/7 A kérdező kommentje:
hát én is :D
2011. júl. 14. 11:55
7/7 A kérdező kommentje:
Amugy voltam táborban és -nemtudom hogy combról-e- fogytam 2 kilót ugyhogy ugylátzik nekem ez a jó megoldás:D
2011. júl. 25. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!