Gondolkodás Kcal-t égethet, ez igaz lehet?
Figyelt kérdés
Olvastam olyat,hogy valaki egy 4 órás sakkozás után fogyott 2 kg-ot... szerintetek ennek mennyi valóságalapja van?tényleg lehet gondolkodással fogyni?2009. márc. 30. 15:27
1/9 anonim válasza:
szia! szerintem ,lehetséges bár én még csak amöbáztam meg csikicsukiztam komolyab agymunkát igénylő társast nem játszottam?akkor lehet ezért ilyen vékonyak a Gari Kaszparov meg a Lékó judit... bekellene vezetni a sakkdiétát!!!
2/9 anonim válasza:
Én imádok sakkozni. Régen versenyszerűen csináltam szép eredményekkel. Van benne igazság. 70 kiló voltam pl. egy versenyem előtt és a végére lefogytam 78-ra. 4 napos volt.
3/9 A kérdező kommentje:
70 ről 78 ra fogytál?:D mi van?:Dxd
2009. márc. 30. 15:47
5/9 anonim válasza:
Ennek inkább az lehet az oka, hogy ilyenkor az ember feszült, erősen gondolkozó, de kivonja a figyelméből az egyéb tényezőket, mint pl. az étel. Ezért nem is eszik fél napon keresztül, ezáltal fogy.
6/9 anonim válasza:
Mivel a munkavégzéshez energia kell, így az összes létező tevékenységünk kalóriát éget. Ha pislantasz, az, hogy levegőt veszel, dobban a szíved, feszül az izom, és bizony az is, hogy "mozog az agyad".
7/9 anonim válasza:
igaza van az utolsónak. pl. egy szívdobbanás 1 cal. vigyázz, nem kcal, annak 1/1000-ed része.
8/9 anonim válasza:
"Én imádok sakkozni. Régen versenyszerűen csináltam szép eredményekkel. Van benne igazság. 70 kiló voltam pl. egy versenyem előtt és a végére lefogytam 78-ra. 4 napos volt."
Ez vicces volt:D 4napos volt...:D:D:D Amúgy minden kalóriát éget, az evés is. Ez olyan mint a kocsi, ha be van indítva akkor fogyasztka az üzemanyagot, még akkor is ha közbe tankolsz bele
9/9 anonim válasza:
Igen 4 napos verseny volt. Rapid partikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!