Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi az a zabkása, jobb mint a...

Mi az a zabkása, jobb mint a rozskenyér? Hogy kell készíteni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 18:14
 1/3 anonim ***** válasza:
2011. júl. 3. 18:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Én a rossmanba szoktam venni zabpelyhet. Én úgy készítem el, hogy teszek a müzlis tálamba néhány evőkanál zabpelyhet, attól függően, hogy mennyire vagyok éhes, majd felöntöm annyi tejjel, hogy éppen ellepje. Beteszem a mikróba kb. fél-egy percre, hogy a zabpehely megszívja magát a tejjel. Ez az alap zabkása, ezt szoktam variálni.

Lehet bele tenni különböző gyümölcsöket, nekem a barackos a favorit. Édesíteni egyébként mézzel szoktam, mert ez egészségesebb, mint a cukor. Csináltam már vanília aromával, fahéjjal, mazsolával is zabkását.

Mind nagyon finom volt:) Gyümölcsökkel pedig még laktatóbb.


Hogy egészségesebb, jobb-e a rozskenyérnél nem tudom, de az egészséges táplálkozás része lehet ez is. Lehet variálni reggelire, néha szendvics rozskenyérből, néha zabkása:)

16/L

2011. júl. 3. 18:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha diétásan szeretnéd akkor nyugodtan csinálhatod sima vízzel és édesítővel.
2011. júl. 3. 19:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!