Mennyibe kerülnek az Update termékek?
Szia! Az Update termékeket az Update pékségekben vásárolhatod elsősorban meg, vannak szupermarkettek is ahol megtalálhatóak a termékek.
Ha olcsóbban szeretnél kijönni az Update-léssel akkor keress rá az Update 1-es ételekre/paprika, uborka, kefir, nem zsíros húsok...stb/és azokból az összetevőkből készíts magadnak kaját.
"csak" updates hamburgertől nem fogsz fogyni. Fontos a sok folyadékbevitel, pláne a "norbi-lisztes" cuccokhoz.
Én 2 éve 17 kilót adtam le azzal hogy Update 1-eskajákat zabáltam, és nem kellett koplalnom sem. Napi fél óra tornát rászántam, de ennyi...ez nálam működött.
pl: reggelire: Activia
folytatás...
reggelre activia
tízórai: kefír , puffasztott búza, puffasztott rízs
+ párizsi, sonka, paradicsom, uborka , edami sajt, és puffasztott búza
ebédre: húsleves gazdagon hússal,és zöldséggel tészta nélkül
uzsonna: fehér hús és saláta, meg zöldség
este: egy update puding
Amikor untam a banánt 3-4 naponta vettem pár darab Update péksütit, Update túró rudit, Update kekszet, Update sütit.
Ezek kiegészítőként segítenek "kitölteni az űrt" a saláták, illetve a lájtosabb étrend között, de önmagukban alkalmatlanok fogyókúrára.
Napi szinten 3 liter víz / ha lehet csapvíz, és szénsavmentes viz/
és egy fél órás mozgás: futás, torna...stb
Remélem tudtam segíteni. Üdv:Petya
Update boltokban elsősorban a péksütiket érdemes megvásárolni, a legtöbb dolog drágább.
Vegyük pl a Pudingot: a z Auchanba, Corába 75 HUF, ugyanakkor a Update üzletben 100-1200 HUF
Itt egy link hogy mik azok amik ehetők, de vigyázz pl a pacalt ha krumplival eszed az update 3 már,és hízol tőle :)
köszönöm a sok-sok segítséget! nagyon aranyosak vagytok!
zöldkéz.alap:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!