Ez az étrend mire jó? Fogyókúra, hízókúra vagy testsúlymegtartás?
Reggeli: 2db kalács vajjal megkenve,két bögre kakaó
Ebéd: egy mély tányér lecsó,egy zsemle
Vacsora: még nem ettem,de vszínűleg megint lecsót fogok,vagy valami hideget(szendvicset,sonkával.) meg kakaóval
ezen kívűl ma ettem egy jégkrémet.
Ha szerencsés alkat vagy (illetve mozogsz), akkor hízni nem fogsz tőle, de hogy fogyni sem, az biztos.
Naponta 5x egyél, este pedig csak fehérjét pótolj.
Ez hízókúra? Kcal szempontjából inkább nagyon sz@r fogyókúra. Lecsó 120 kcal kb., 1 kakaó is max. 150, a zsömi 150. Kalács - attól függ.
De szerintem az 1000 kcalt sem éred el, ráadásul mindenféle baromságokat eszel össze.
Inkább reggelizz - tízóraizz - ebédelj - uzsizz és vacsizz normálisan. (az egyetlen értékelhető a lecsó volt, mert abban la. van valami zöld, ne' adj isten vitamin is lehet. Meg nekem a kakaó, de csak mert imádom :))
Nálam ez fogyókúra lenne :)
Azért ennyitől nem fog elhízni a kérdező. Egy teljesen átlagos napi menüt írt le.
(én hasonlókat eszek, de szoktam még mellé uzsonnázni is.. és 176cm/63kg vagyok, teljesen normális :)
Ez semmi.
Én tömegelésnél kb ennyit reggelizek. Jó nem nyomom a kakaót, meg a kalácsot, de mittomén hamburger, pizza néha lemegy mellette még csoki is, 1 év alatt nem híztam tőle semmit zsírban, 2 hónap edzés kihagyáskor viszont felugrott 5 kiló. Mozogni kell, ez a kulcs.
De lecsóra mehet tojás is nyugodtan, megy be vele legalább protein is úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!