Éhezéssel 1hét alatt hány kilót lehet fogyni?
Ne hülyéskedj!! Éhezni baromság, főleg ebben a melegben nagyon rosszul lennél.
Én próbáltama egy fajta diétát, de én azt is éhezésnek éreztem, és nem tudtam végig csinálni.
Itt a zöldségszezon, egyél paradicsomot, paprikát, uborkát, ezek nem hízlalnak, és fogyni fogsz tőle.
Ha semmit nem mozogsz, akkor talán felet, és az is víz. Ha rengeteget mozogsz, akkor víz+izom. Zsírból így minimálisat.
De miért egy héttel a nagyon fontos esemény miatt jön rá mkire a fogyózhatnék? Nem is értem. :(
Ha nem mozogsz aktívan legalább fél órát, akkor nincs zsírszövet égetés.
Így vizet, elekrolitot vesztesz, ami egészségtelen, hosszab távon ájulás, eszméletvesztés okozója lehet ilyen melegben, de nem fogyás.
Ha éhezel, leesik a vércukor-szinted, ami sok esetben járhat (!) ájulással!!!!
Akármelyik u.n. normális fogyókúrát elkezded csinálni (=eszel is rendszeresen valamit), egy hét alatt általában 2,5 - 3,0 kg-val leszel könnyebb. Ez nem azt jelenti, hogy ennyit fogytál, csak azt, hogy kiürültek a bélcsatornák, és ennyivel vékonyabbnak tűnsz. A valódi fogyáshoz azért ennél több kell!!!
Nekem az első héten öt kiló lement így, a másodikon három.
De a dologhoz hozzátartozik, hogy a harmadik-negyedik naptól kezdve nem bírtam felkelni az ágyból, még a vécére is alig bírtam kimenni.
Utána végül csak hat kiló jött vissza, de két kiló mínuszt normális diétával is meg lehet csinálni akár egy hét alatt is úgy, hogy közben marad életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!