Hogy fogytatok le a leggyorsabban?
3 napig csak barna rizs, 1 nap víznap szünet, még 1 nap gyümölcs, rost szünet és megint 3 nap barna rizs.
nekem ezt 1 természetgyógyász mondta, biztos 4-5 kg fogyás,kitisztítja a szervezetedet , ráadásul a barna rizs, tartalmaz,minden fontos ásványi anyagot, vitaminokat , VISZONT ezt csak lehet 1-2 alkalommal megcsinálni , 1 évben,mert eléggé megviseli azért a szervezetet.
viszont így tél után,(sok zsír,lerakódás stb.) nagyon jót tesz a szervezetednek.
mellette ajánlott az úszás, (ami nem annyira megerőltető) 1 kis tornázás esténként(guggolás,hasizom stb) biciklizés ,jóga:) ezek szerintem annyira nem megerőltetőek és egész jól ki is kapcsolsz .
ja igen és mellette ,csak vizet ill natúr teákat ihatsz, esetleg ízesítheted 1 kis mézzel.
én ezt ősszel kezdtem el, 2 napig bírtam, (megkívántam más kajákat sajnos :S ) viszont most nagyon leakarok fogyni,és holnapután kezdem el , szerintem,ill biztos jó kezdőpont a fogyásnak, és ha már van sikerélménye az embernek nem szívesen hagyja abba.
május végéig 10-15kgot leszeretnék adni,feszes, szép alakot szeretnék(nem deszkát) :)
ha van még vmi kérdés vagy valami,nyugodtan írj :)
remélem azért vmennyit segítettem :)
Hello!
Holnap szeretném elkezdeni ezt a diétát. Nektek bevált? Mennyit fogytatok? Visszahíztátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!