Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogytatok le a leggyorsab...

Hogy fogytatok le a leggyorsabban?

Figyelt kérdés
Ötletek kellenének 10 kg-t szervetnék fogyni, mit ehetek és mit nem? össze vissza dolgozom és nagyon kenyeres vagyok meg tésztás de ha tud valaki egy tuti titkot akkor lemondok rola.. tornázni nem nagyon tudok elfáradok hamar beteg a szivem sajnos.
2009. márc. 15. 15:56
 1/3 anonim ***** válasza:
84%

3 napig csak barna rizs, 1 nap víznap szünet, még 1 nap gyümölcs, rost szünet és megint 3 nap barna rizs.

nekem ezt 1 természetgyógyász mondta, biztos 4-5 kg fogyás,kitisztítja a szervezetedet , ráadásul a barna rizs, tartalmaz,minden fontos ásványi anyagot, vitaminokat , VISZONT ezt csak lehet 1-2 alkalommal megcsinálni , 1 évben,mert eléggé megviseli azért a szervezetet.

viszont így tél után,(sok zsír,lerakódás stb.) nagyon jót tesz a szervezetednek.

mellette ajánlott az úszás, (ami nem annyira megerőltető) 1 kis tornázás esténként(guggolás,hasizom stb) biciklizés ,jóga:) ezek szerintem annyira nem megerőltetőek és egész jól ki is kapcsolsz .

ja igen és mellette ,csak vizet ill natúr teákat ihatsz, esetleg ízesítheted 1 kis mézzel.

én ezt ősszel kezdtem el, 2 napig bírtam, (megkívántam más kajákat sajnos :S ) viszont most nagyon leakarok fogyni,és holnapután kezdem el , szerintem,ill biztos jó kezdőpont a fogyásnak, és ha már van sikerélménye az embernek nem szívesen hagyja abba.

május végéig 10-15kgot leszeretnék adni,feszes, szép alakot szeretnék(nem deszkát) :)

ha van még vmi kérdés vagy valami,nyugodtan írj :)

remélem azért vmennyit segítettem :)

2009. márc. 15. 16:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, diétázom én is, csak nem nagyon van akarateröm, hogy napokig csak rizst egyek...inkább probálok nem vacsizni és felét mindennek..én is 10 kg-t szeretnék fogyni
2009. márc. 17. 13:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Hello!

Holnap szeretném elkezdeni ezt a diétát. Nektek bevált? Mennyit fogytatok? Visszahíztátok?

2009. ápr. 10. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!