Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kellene még fogynom?...

Mennyit kellene még fogynom? (kép)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

23 éves nő vagyok, az utóbbi két évben nagyon sokat híztam, amikor észre vettem magam már 85kg voltam.

15 kg-mot sikerült leadnom több mint fél év alatt, így most 70kg vagyok, a 168 centimhez. Számomra ez nagyon soknak tűnik még mindig, viszont az ismerőseim azt mondják,hogy már ne fogyjak többet. Végülis magamnak szeretnék tetszeni, de azért érdekelne mások véleménye is,hogy mennyi lenne az ideális súly számomra?! Mi az amin mindenképp formálnom kell még? Őszinte válaszokat várok, még akkor is ha az nem pozitív. :)

Köszönöm előre is

[link]

2011. máj. 3. 13:58
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Ez így pont jó!
2011. máj. 3. 14:00
 2/30 anonim ***** válasza:
Alapvetően formás és csinos vagy. Viszont én a helyedben még faragnék belőle kicsit, hogy a bugyirésznél se 'buggyanjon'.
2011. máj. 3. 14:01
 3/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Nem szeretnék túl vékony lenni, én olyan 5kgra gondoltam, szerintetek az elég lenne?

Sajnos egy betegség is közrejátszott az elhízásomban, emiatt nem tudtam mozogni akkor, most igyekszem azt az évet potólni, és igazad van csipőtájékról még van mit ledolgozni.:)

2011. máj. 3. 14:05
 4/30 anonim ***** válasza:

Nagyon dögös vagy, és szépek a melleid. :) (Ne érts félre, lány vagyok, de akkor is. :D )

Én a 173 centimhez vagyok 70 kg, én is most igyekszem faragni magamon. Szerintem alapjáraton már nagyon jól mutatsz, az az öt kiló még lemehet, de ha lassan megy, akkor se aggódj, mert már így is klasszul nézel ki.

2011. máj. 3. 14:09
 5/30 anonim ***** válasza:
Szia! Nagyon csinos vagy, szerintem legfeljebb még oldalról kellene egy kicsit fogynod. Azt megkérdezhetem, hogy milyen módszerrel sikerült ilyen sokat leadnod? :)
2011. máj. 3. 14:10
 6/30 anonim ***** válasza:
Szerintem 5 kg-nál ne fogyj többet.Akkor pont jó lesz,kicsit még szálkásitasz és rendben lesz,amugy a formád jó és avval csak mégjobb lesz.Szóval 65kg a cél.
2011. máj. 3. 14:11
 7/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nagyon aranyos vagy.:)

Igazából az a 15 kg sokkal könnyebben ment le, mint ami most még rajtam van, ehhez kell igazán a kitartás. :)

Neked is kitartást,és sok szerencsét kívánok a fogyásodhoz!

2011. máj. 3. 14:13
 8/30 anonim ***** válasza:
Csinos vagy, nekem pont így tetszel.
2011. máj. 3. 14:13
 9/30 anonim ***** válasza:
hasból derékból kéne leadni még, legalábbis feszesíteni
2011. máj. 3. 14:15
 10/30 anonim ***** válasza:

nagyon csinos vagy ! gratulalok !!

en is 70 vagyok, de nekem nincs derekam, te nagyon formas vagy ! milyen modszerrel sikerult?

2011. máj. 3. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!