Mennyit kellene még fogynom? (kép)
Sziasztok!
23 éves nő vagyok, az utóbbi két évben nagyon sokat híztam, amikor észre vettem magam már 85kg voltam.
15 kg-mot sikerült leadnom több mint fél év alatt, így most 70kg vagyok, a 168 centimhez. Számomra ez nagyon soknak tűnik még mindig, viszont az ismerőseim azt mondják,hogy már ne fogyjak többet. Végülis magamnak szeretnék tetszeni, de azért érdekelne mások véleménye is,hogy mennyi lenne az ideális súly számomra?! Mi az amin mindenképp formálnom kell még? Őszinte válaszokat várok, még akkor is ha az nem pozitív. :)
Köszönöm előre is
Köszönöm.
Nem szeretnék túl vékony lenni, én olyan 5kgra gondoltam, szerintetek az elég lenne?
Sajnos egy betegség is közrejátszott az elhízásomban, emiatt nem tudtam mozogni akkor, most igyekszem azt az évet potólni, és igazad van csipőtájékról még van mit ledolgozni.:)
Nagyon dögös vagy, és szépek a melleid. :) (Ne érts félre, lány vagyok, de akkor is. :D )
Én a 173 centimhez vagyok 70 kg, én is most igyekszem faragni magamon. Szerintem alapjáraton már nagyon jól mutatsz, az az öt kiló még lemehet, de ha lassan megy, akkor se aggódj, mert már így is klasszul nézel ki.
Köszönöm, nagyon aranyos vagy.:)
Igazából az a 15 kg sokkal könnyebben ment le, mint ami most még rajtam van, ehhez kell igazán a kitartás. :)
Neked is kitartást,és sok szerencsét kívánok a fogyásodhoz!
nagyon csinos vagy ! gratulalok !!
en is 70 vagyok, de nekem nincs derekam, te nagyon formas vagy ! milyen modszerrel sikerult?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!