Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyózni kezdek! Ha ezeket...

Fogyózni kezdek! Ha ezeket itt mind betartom, de 100%-osan, lefogyhatok végre?

Figyelt kérdés

naponta mozgok valamit (futás, rubint réka torna, bicikli-> ha tudok, egy nap mind a hármat is véghez viszem ha van időm stb.)

reggelire valamilyen gyümölcs: alma, banán, narancs, eper, ananász, kivi ...

tízóraira barna kenyérből szendvics, sovány sajttal, zöldséggel

ebédre főtt étel (megpróbálok minél több fehérjét enni, szóval ebédre vagy hal rizzsel, vagy tojás, vagy krumpli főve, vagy főzelékek-> sárgaborsó, zöldborsó, lencse..., zöldségleves, ...)

uzsonnára mondjuk gyümölcs natúr joghurttal, egy kis abonett vagy puffasztott rizs

vacsorára pedig görög saláta sajt nélkül, túróval

naponta zöld tea, és sok víz

nagyon sok ideje próbálok lefogyni de nem skerült..minen nap becsúszott valami nasi...:(( de most nem fog...

mi a véleményetek erről a fogyókúráról? ugye ez kijön napi 1000 kcal.ból, mert többet nem akarok enni..

ki az aki hasonló módon fogyott le? mennyi idő alatt sikerült?

mondjuk 1-1,5 hónap alatt 6-7 kg-t sikerülhet?

2011. ápr. 25. 18:54
 1/9 anonim válasza:
100%

Szerintem, ha hosszabb ideig be tudod tartani, akkor látványos eredményt érhetsz el, viszont én úgy gondolom, hogy több idő kell, mint egy hónap.

Amúgy én is küzdök a súlyommal, viszont egy ideje rendszeresen tornázom, és figyelek arra, hogy mit eszek, így egy hónap alatt 3 kilót sikerült már leadnom.

2011. ápr. 25. 19:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Kezdetnek jó, a sportolást soha ne hanyagold el, és ne ragaszkodj görcsösen az 1000 kcal-hoz. 1200 is bőven belefér.
2011. ápr. 25. 19:11
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
koplalástól nem lesz jobb alakod
2011. ápr. 25. 19:17
 4/9 A kérdező kommentje:
könyörgöm mi ezen a koplalás???????
2011. ápr. 25. 19:20
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
1000 kcal az koplalás
2011. ápr. 25. 19:22
 6/9 A kérdező kommentje:
pedig én így jól lakom..minden étrendre azt írják itt hogy koplalás meg hogy anorexia.. már nem aézrt de naponta 5x eszem rendesen.. ennél többet meg nem fogok enni, fogyni akarok..
2011. ápr. 25. 19:23
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
nem baj nyuszika, majd 1-1,5 év múlva rájössz, hogy tönkretetted magad egy életre...mindenesetre, ha így folytatod, legalább a génjeidet nem örökíted tovább
2011. ápr. 25. 19:33
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha ezeket így betartod, akkor tuti fogyni fogsz! :)
2011. ápr. 25. 20:14
 9/9 anonim ***** válasza:
1-1,5hónap alatt nem fogsz 6-7 kg.-ot fogyni. Én a szendvicset és a gyümit felcserélném, azonkívül az ebédben lévő rizst/krumplit salátára esetleg párolt zöldségre cserélném. uzsiból elhagyhatod az abonettet/pufirizst. Nagyon fontos a sok mozgás(főleg az izomépítő) és a sok víz. Ha az ebédhez salátát eszel, akkor tízóraira belefér pl. egy túrórudi is. Így tudatosan "bűnözöl" és nem fogsz összevissza nassolni, megszegve ezzel az elképzelt diétát
2011. ápr. 25. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!