Káposztaleves diéta! Tippek?
nincs benne rántás, nem olyan mint más leves az ize nem undorito , meg lehet szokni..
persze ha egy honapig csoki ezsel az is undorito lesz
Mi megcsináltuk úgy, ahogy a neten le van írva. (rákerestem több helyen, tehát ez volt a rendes recept.)
Hát... nem tudom, én nem vagyok kényes mindent megeszek, szó nélkül. De ez annyira rossz volt 5ször szedtem új tányérral és próbáltam megenni, majd öntöttem ki... nem ment.
Kiadtuk a kutyának, mert az istennek nem bírtam megenni. A kutya se ette meg 2 napig volt előtte. Pedig anyukámmal csináltuk, ő tud főzni :)
Esküszöm rettenetes volt. Pedig úgy rákészültem annyira örültem, amikor kész lett.
Vannak a neten receptek minden nap kell a levesből enni de van amikor ehetsz mellé mást is pl. sült csirkét stb. valahol le van írva azt hiszem egy heti menü.
Na, erre gondoltam én is, hogy le van írva a menü...
Nekem nem jött, nem bírtam megenni... de ha te bírod, akkor szerintem ez jó.
Sok szerencsét a fogyáshoz, ha 2 hétnél tovább csinálod vegyél valamilyen jobb vitamin komplex tablettát és a leírás szerint szedd egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!