Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez valami betegségnek a...

Ez valami betegségnek a kezdete vagy a folytatása?

Figyelt kérdés
Ha ma 7. napja, hogy egyáltalán semmit nem eszek és még csak a konyha közelébe sem megyek, pedig egyáltalán nem kívánom a kaját, hashajtót szedek, csak és kizárólag 0,5L vizet iszok vagy még annyit sem és naponta 1 órát kb tornázok vagy valami mozgást csinálok mikor mit, akkor ez valami betegségnek a jele vagy a folytatása? ( néha rám jön, hogy szédülök de csak kb 5 percig tart aztán vége) kérlek írjatok...
2011. ápr. 21. 13:23
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
akkor ezt már lehet anorexiának nevezni?
2011. ápr. 21. 13:54
 12/29 anonim ***** válasza:
nem tök mindegy mi a neve, a lényeg, hogy nem ez nincs rendjén és beteg vagy. Sőt még mentális értelemben is nemcsak fizikailag.
2011. ápr. 21. 14:03
 13/29 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2011. ápr. 21. 14:05
 14/29 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok 168 cm és 61 kg ..::(:(:(...
2011. ápr. 21. 14:08
 15/29 anonim ***** válasza:

nem tudom de a rekord volt, hogy valaki ennyi ideig nem evett?

most azonnal menj el a kórházba, és útközbe erőltess magadba valamit!

2011. ápr. 21. 14:14
 16/29 A kérdező kommentje:
jó...............
2011. ápr. 21. 14:22
 17/29 anonim ***** válasza:
Ha csak szimplan nem lennel ehes, akkor az utalhatna valamilyen betegsegre, de az, hogy melle hashajtozol, fel liter folyadekot fogyasztasz(uristen!) es meg mozogsz is mellette, ne is haragudj, de ennek valami lelki oka van, nem pedig testi. A vercukor szinted baromi minimumon van, en azt csodalom, hogy eddig meg nem ajultal el. Kerlek, akarmi all is ennek a hatterebe, probalj meg rajta valtoztatni, mert ennek nagyon csunya vege lehet!
2011. ápr. 21. 14:55
 18/29 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok. A lehet ezt mar anorexianak nevezni kerdesedre a valasz: nem, egyelore. Annak a klinikai feltetele a 17.5 alatti bmi, a menstruacio kimaradasa vagy elmaradasa teljesen, az ehsegerzes elnyomasa, a tulzott edzes, hashajtok, vizhajtok egyeb dolgok szedese(nem minden esetben, de gyakori tenyezok).
2011. ápr. 21. 15:02
 19/29 anonim ***** válasza:
nem vagy éhes?
2011. ápr. 21. 15:06
 20/29 anonim ***** válasza:
Én azon csodálkozom, amit még senki nem vetett fel. Szüleid nincsenek, akik foglalkozzanak veled, és lássák, hogy a gyerekük mit csinál?
2011. ápr. 21. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!