Update-elők! A low carb master mix-nek milyen a kalóriatartalma?
Figyelt kérdés
köszönöm!2011. ápr. 17. 06:55
1/6 A kérdező kommentje:
u.i.: a dobozán garantált hülyeség van, a neten meg nem találtam... ezért kérdeztem meg :)
2011. ápr. 17. 07:12
2/6 anonim válasza:
Akkor hívd fel a forgalmazót, bár elvileg nem írhat valótlanságot a csomagolásra.
Viszont: az update NEM számol kalóriát!
3/6 anonim válasza:
297 kcal/100g
Nem is a kalória a lényeg, hanem a szénhidrát-, illetve cukortartalom és a rost.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
kedves első: sose voltam egyetlen rendszer híve, mindig is azt gondoltam, hogy meg kell hallgatni több tanácsot, megismerni több rendszert és ami tetszik, és számomra elfogadható azt használom ami nem azt nem
2011. ápr. 20. 15:56
6/6 anonim válasza:
1247 kilojoule, nem kilokalória... A kérdező a kalóriát kérdezte, a válasz meg is született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!