Eddig jó ez az étrend?
Reggelire ettem egy szelet kenyeret tonhallal.
Ebédre: májgaluska levest, 1 virslit mustárral 2 és fél tojással, 2 vöröshagymával.
És megettem utána 7 kocka milkacsokit.. :S
És rengeteg vizet iszom.
Szerintetek mit egyek még ma?
Fogyáshoz??
OMG. Hol a gyümölcs, zöldség, fehérje??
Mondok jobbat.
Reggelire egyél valami teljes kiőrlésűt (én mondjuk magamnak sütök heti 1-2x) mondjuk egy tojással, rengeteg zöldséggel. Ettől tovább tart a teltségérzeted. Aztán ebédre egyél egy csomó salátát 1-2 szelet abonettel (ha eszel húst, akkor azt is lehet mellé, de akkor nincs "kenyér"). Aztán ezután már csak gyümölcsöt, ha éhes leszel, esetleg mozgás előtt egy müzliszeletet joghurttal/egy pohár tejjel. És igyál sokat. Mozgás után pedig lehetőleg már semmit.
amit 15:10 mond, szerintem nem jó. mi az h sport után ne egyél?? fehérjét kell enni. és ebédre is sovány húst. amúgy pedig:
15:10 vagyok.
Ha nem edz keményen (és van egy olyan érzésem, hogy nem), akkor tényleg nem kell neki ennie edzés után. Én így fogytam 4 éve. 25 perc bicikli este, aztán no kaja.
Újabban viszont már "keményebben" edzek, 40-50 perc kardio + súlyzózás. Nyilván ebben az esetben kell valami fehérjét enni, de én erre fehérjeitalt használok, szóval kérdező, mozgás után neked is ezt ajánlanám az esti kajálás helyett. Bevált;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!