Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan hozzam magam formába...

Hogyan hozzam magam formába nyárra? ( többi lent )

Figyelt kérdés

a combombol, csípőmből, fenekemből + kicsit hasambol akarok lefaragni :$

előre köszönöm a válaszokat !

2011. márc. 26. 11:43
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem fuss. Olcsó (bár egy futócipőre megéri beruházni), bárhol kivitelezhető, és ha belejön az ember (van nagyon jó edzéstervem kezdőknek, könnyű, és 6-8 hét után már lazán futod a 30 percet anélkül, hogy meg akarnál halni), nem fáradtságot, hanem felüdülést érez utána.

Én nemcsak szépen formálódtam tőle, hanem mint akit kicseréltek: energikusabb vagyok, jobban teljesítek az egyetemen is. Pedig emlékszem, gimiben a 60 métertől is kidöglöttem, a coopert meg csak lesétáltam. Ma meg 12 perc végigfutása semmiség. :)

A futás az egyik legjobb zsírégető mozgásforma, nekem bevált nagyon.

2011. márc. 26. 11:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Leírnád azt a nagyon jó edzéstervet? :)

Nekem szükségem lenne rá, bocsánat Kérdező, hogy ide pofátlankodtam.

2011. márc. 26. 12:00
 3/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ.

engem is érdekelne az szuper edzésed :)

2011. márc. 26. 12:03
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ez volna az. Én sokszor a gyaloglós napokat is futással helyettesítettem, így már a 6. héten lefutottam a 30 percet, de kímélőbb, ha tartjátok a pihenő- és gyaloglónapokat is, főleg, ha nem futócipőben csináljátok. Én sima edzőcipőben kezdtem, de pár nap után vettem egy futócipőt (4000 Ft), a különbség ég és föld: mintha felhőkön futnék :) Segít, hogy ne menjen el az ember kedve, és a lábakra is jobban vigyáz. Nagyon kényelmes, szerintem megéri beruházni.

Hajrá! Az első 1-2 hét keserves lesz, de utána már alig várjátok majd, hogy mehessetek, főleg az eredményeket látva. :))

(Motiváció gyanánt az eredményeim: 10 hét alatt 8 kg mínusz, 2 (!!!) ruhaméret csökkenés.)

2011. márc. 26. 12:08
 5/7 anonim ***** válasza:

utolsó gratulálok az eredményedhez , nagyon jó vagy!

sztem én is ki fogom próbálni

2011. márc. 26. 12:28
 6/7 anonim válasza:

1. válaszoló

én 14 éves vagyok de ugye én is csinálhatom?

köszi ha válaszolsz.:)

2011. márc. 26. 13:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Persze. Ez nem drasztikus fogyókúra, ez csak mozgás. Az pedig minden korban fontos. Csináld nyugodtan.
2011. márc. 26. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!