Hogyan hozzam magam formába nyárra? ( többi lent )
a combombol, csípőmből, fenekemből + kicsit hasambol akarok lefaragni :$
előre köszönöm a válaszokat !
Szerintem fuss. Olcsó (bár egy futócipőre megéri beruházni), bárhol kivitelezhető, és ha belejön az ember (van nagyon jó edzéstervem kezdőknek, könnyű, és 6-8 hét után már lazán futod a 30 percet anélkül, hogy meg akarnál halni), nem fáradtságot, hanem felüdülést érez utána.
Én nemcsak szépen formálódtam tőle, hanem mint akit kicseréltek: energikusabb vagyok, jobban teljesítek az egyetemen is. Pedig emlékszem, gimiben a 60 métertől is kidöglöttem, a coopert meg csak lesétáltam. Ma meg 12 perc végigfutása semmiség. :)
A futás az egyik legjobb zsírégető mozgásforma, nekem bevált nagyon.
Leírnád azt a nagyon jó edzéstervet? :)
Nekem szükségem lenne rá, bocsánat Kérdező, hogy ide pofátlankodtam.
köszönöm a választ.
engem is érdekelne az szuper edzésed :)
Ez volna az. Én sokszor a gyaloglós napokat is futással helyettesítettem, így már a 6. héten lefutottam a 30 percet, de kímélőbb, ha tartjátok a pihenő- és gyaloglónapokat is, főleg, ha nem futócipőben csináljátok. Én sima edzőcipőben kezdtem, de pár nap után vettem egy futócipőt (4000 Ft), a különbség ég és föld: mintha felhőkön futnék :) Segít, hogy ne menjen el az ember kedve, és a lábakra is jobban vigyáz. Nagyon kényelmes, szerintem megéri beruházni.
Hajrá! Az első 1-2 hét keserves lesz, de utána már alig várjátok majd, hogy mehessetek, főleg az eredményeket látva. :))
(Motiváció gyanánt az eredményeim: 10 hét alatt 8 kg mínusz, 2 (!!!) ruhaméret csökkenés.)
utolsó gratulálok az eredményedhez , nagyon jó vagy!
sztem én is ki fogom próbálni
1. válaszoló
én 14 éves vagyok de ugye én is csinálhatom?
köszi ha válaszolsz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!