Milyen fogyókúrás módszerrel fogyhatunk le viszonylag gyorsan?
A 90 napos diéta 9. napjánál tartok, és már ledobtam 3 kg-ot. A gyümölcsnapokat leszámítva minden étkezéskor jól lakom és semmivel sem mozgom többet, mint előtte. Nekem nagyon tetszik.
Egyszer csináltam almadiétát, nekem az is hatásos volt, 4kg - 5 nap alatt. Mondjuk ezt nem is lehet 5 napnál tovább csinálni, de ha csak kevés súlyfelesleged van, érdemes kipróbálni.
Az én fogyókúrám abból áll, hogy mindenből egy kicsit kevesebbet eszem, vacsorára lehetőleg valamilyen müzlit.
Naponta kb. 20 perc kerékpározást az utcán, vagy szobabiciklizést tartok. 4 hét alatt 5 kg-ot fogytam.
A válaszokat olvasva azonban úgy gondolom, hogy lehet valami a 90 napos diétában, ha ennyien dícsérik. Talán egy próbát nekem is megér.
Jó látni hogy itt az embereknek fingjuk sincs arról mi az hogy diéta !!De én megnézném a helyetekben az alábbi oldalt,
a testépítőkről kéne példát venni, ők tudják hogy kell fogyni.
én elolvasnám a helyetekben ezeket:
ha van kérdés írjatok, köszi
ez az egyetlen, normális hatásos módszer a fogyásra, annak megtartására, és nem hiába esznek a sportolók is így.
tudni kell okosan enni, mit miből hogyan, olvassátok el ezt a kér linket,
nálam bevált , 18 kilót adtam le, mert a testéptés hatására jött fel rám vagy 8 kiló plusszba és most le is adtam 4 hónap alatt, és életemben először kockás is a hasam, nem véletlenül :D
Szia!
Mivel itt nem elsősorban diétáról van szó (érdemes figyelmesebben elolvasni a kérdést), röviden és tömören elmondom az én véleményemet:
- Testmozgás (kalória aktív elégetéséhez - enélkül csinálhatsz bármit, nem fog menni - lásd később);
- Napi minimum 3-4 liter folyadék (ásványvíz, vagy: igazi szőlőlé). Ez fontos, hogy a méreganyagok kiürüljenek.
- Ugyanezen okból: magas ballasztanyag-tartalmú ételek fogyasztása (pl. rozskenyér). Ez megtisztítja a bélcsatornát, normalizálja az anyagcsere emésztési, felszívódási fázisát;
- Napi 5× keveset étkezni, lehetőleg egyfélét egy alkalommal, egységes időpontokban. Az utolsó étkezést ne hagyd közvetlenül a lefekvés előttre! Szinte bármit ehetsz, de azért legyen könnyű étel. Kalória számolgatásának és táblázatok használatának nem látom értelmét, mivel valójában sincs neki sok értelme...
A 90 napos diéta - csakúgy, mint az Attkins-féle és társai - akár ellenkezőleg is elsülhet, főként ha valaki nem tudja tartani. Az éhezés szintén tilos a "jojo" effektus miatt (ezért kell naponta 5× enni).
Ne dőlj be semmiféle hülye készítménynek, koktélnak mert az csak marketing, és ablakon kidobott pénz. Sajnos manapság a gyógynövények jó hírét is kihasználják erre a marketing célra, és összekutyulnak mindent mindennel, csakhogy eladható legyen. Vegyél ezért a pénzért zöldséget, gyümölcsöt (lehetőleg jó minőségűt), kerüld a nasit (ellenben napi 1 ek. vegyesméz segít célod elérésében). Jót tehetnek viszont a következő gyógyhatású növények: Szőlő (már említettem); málnalevéltea, csalántea, zöldtea - de mindenféle kutyulás nélkül! Ha teheted, menj kirándulni friss levegőjű vidékre, túrázz, mássz hegyet, ússz! Ha a lehetőségeid korlátozottak, végezz felüléseket, ugyanis a tapasztalat szerint a legnehezebb az un. "úszógumi" ledolgozása. Ennek a felülés a leghatékonyabb ellenszere (csak óvatosan, ha van tornagéped akkor napi 20 felülés kezdetben bőségesen elegendő - ez a későbbiekben fokozatosan emelhető)!
Remélem, azért így egy év után is aktuális a kérdés, és tudtam segíteni vele. Részedről ami fontos, az a kitartás és a következetesség!
Üdv!
nem tudok le fogyni nem tudom minek 65kg vagyok
és nem tudok hiába sportolok
(box és foci estefuttásal és nem tudok )
és pedig kevvesett eszek ne tudom mi lehet ijenkor kihez kel fordulni??
legalább 10kg kéne le fogynom
a box miat mert 65 kiloba megvernek
15 éves vagyok
legaláb 55 re le kén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!