Rubint Réka Napi 20 perc DVD-jével és szigorú diétával eredményes lehet a fogyás? Minden napos torna mellett persze!
Szia!Nekem is ezek a paramétereim!:-)A héten kezdtem a tornát.Minden nap másik 20 percre tornáztam.Annyit érzek,hogy megy le a pocakom,meg feszesebb a bőröm.Viszont én a Rékás 20 perc előtt felpörgetem a pulzusom Kriston Andrea testreform dvd-ének az első 15 percével(izzaszt rendesen).Valamint este 6 után nem eszem.
Bocsi,hogy nem tudok pontos adatokkal szolgálni.Biztos lesz,aki többet tud segíteni.
Én nagyon hiszek benne,hogy lesz kitartásom végigcsinálni!Nem akarok szégyenkezni a strandon.:-)
Minden jót!
Igen, én is azt tervezem, hogy nyugisan sétálgatok majd a strandon! Én pár napja kezdtem...az a baj hogy fél évig fekvőbeteg voltam és rámjött +15 kg...:( Emiatt most elkezdeni is nehéz a dolgot! Pl: nem tudom végig csinálni egyszerre a 20 percet....:( meg kell állnom többször is, de nagyon igyekszem!
Neked azonnal ment a kezdet?
Jahh és írhatnál nekem ide néha hogy mik az eredményeid!
Köszi szépen!
Szia!Persze,majd írok!Így biztatni tudjuk egymást,hogy sikerül a célunk!Nekem annyiban könnyebb a helyzetem,hogy szoptatás alatt rakódott rám minden kiló,amit most elég nehéz leküzdeni.Pedig előtte is tornáztam,futottam,görkoriztam-nem voltam puhány,lusta.Nem ment első nekifutásra a 20 perc(közbe-közbe megálltam),de végigküzdöttem belőle amennyit tudtam.Persze volt izomlázam rendesen,és már másnap! nem akartam folytatni,mert a wc-re is nehezen ültem le:-).Aztán valahogy mégis folytattam.Ma is már várom a lányom délutáni alvását,amikor nyugisan tornázhatok.
Azt hiszem van RR-nak olyan dvd-je is,ami 5 perces blokkokból áll.Pontos címet nem tudok sajna.Kezdj olyannal,ami nem veszi el a kedvedet!
Kitartás,és majd jelentkezem!
Tuti eléred a kívánt eredményt.
Szerintem, mindegy, milyen testmozgást végzel, mármint, hogy kinek a dvd-jére, a lényeg a rendszerességben van. Ha legalbb heti 4-szer csinálod ( fontos, hogy legyenek pihenőnapok, akkor jobb eredményt érsz el), emellett odafigyelsz a táplálkozásra akkor le fogsz tudni fogyni.
A lényeg tényleg abban van, hogy rendszeresen végezz testmozgást és kerüld a szén hidrátos ételeket. ( főleg pékáru)
Aranyszabály!!! Maximum kéthetente állj mérlegre, ne sűrűbben!!
Különben én bírom a Schobert házaspárt és azt, amit csinálnak. Mindenki támadja őket, hogy csak a pénzért csinálják... Miért, ki nem?? Mindenki a pénzért hajt!
Szóval, semmi bajom velük, de megveszem másnak a dvd-jét is :)
Hajrá!!! :-)
Köszönöm a válaszodat! Az a baj, vagy nem tudom, hogy baj e, de már nem tudnék szünnapot tartani, mert bűntudatot érzek ha már nem úgy tudom csinálni a napi tornát ahogy azt elterveztem! Nagyon meg is szerettem, és ilyen elszánt életemben nem voltam még! Újra csinos akarok lenni, mint régen.
Minden napos tornával nem fog menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!