Rubint Réka 2010-es Alakreform dvd-je milyen célt szolgál? (bővebben lent, fontos)
Ugye kettő dvd lemez van benne.És az van írva,hogy 90 perc teljes átmozgatás a másik meg comb,has meg ilyenek.Most akkor melyik mire jó?Izmosítás,alakformálás vagy szálkásítás?
Egy héten melyiket hányszor csináljam?Mert van egy 90 perces és egy 80 perces dvd.Előre is köszönöm a válaszokat.
"Rubint Réka 2010-es Alakreform dvd-je milyen célt szolgál?"
Minél több pénzt a családnak...
:))) Köszönöm szépen, jól élek - viszonylag. Nem vagyok irigy, dehogy vagyok az! Örülök, ha valakinek jól megy -nyilván megérdemelte. És ezt most tényleg nem rossz indulatból mondom.
De szerintem, az, hogy valaki olyan legyen, amilyen szertene, és ezt egy dvd-től várja...
Kérem szépen, felemelem a kis popsimat, és elbattyogok az egy edző/alakformáló terembe/szalonba, és konzultálok az erre szakosodott edzővel/trénerrel, hogy személyre szabottan mit javasol. Otthon, a tévé előtt ugrálva, ellenőrzés hiányában szerintem, nem biztos, hogy ez a legjobb megoldás...
De nem mindenkinek telik személyi edzőre és kondibérletre, szóval a tévé előtti csipszzabálásnál azért Réka torrentről leszedhető dvd-i szerintem jobbak mozgás és pénztárcaszempontból is :P
az már más kérdés, hogy inkább formál, mint zsírt éget, de mondjuk 100 kiló felett (ha az illető eddig kb. semmilyen mozgást nem végzett) már lehetséges, hogy megizzasztja annyira a jónépet, hogy fogyás is legyen belőle.
Kedves 01:18.
Nem mindenki olyan tehetős, hogy el tudjon menni edzőterembe, vagy esetleg felfogadjon egy személyi edzőt. Másik pedig, vannak olyanok is, akik a gyermekük miatt nem tudnak menni.
Én személy szerint mindkettő körébe tartozom. Sem az anyagi nem engedné, sem a lányomtól nem lenne időm elmenni itthonról, és még csak 8 hónapos, mégis hogyan mennék, ha tehetném is.
Egyébként pedig elárulnám neked, hogy én is Rubint Réka dvd-re tornázom itthon a tv előtt, mivel csak ezt tehetem meg, + találtam egy szuper jó diétát, és ezek segítségével két hét alatt 7 kg-ot sikerült leadnom. Nem értem ezt a fajta beszólásokat, miért kell lenézni azokat az embereket, akik nem tehetik meg. Arról meg ne is beszéljünk, hogy van aki a súlyfeleslege miatt nem szeretné, ha az edzőteremben rajta nevetnének. Tudom, hogy milyen pocsék érzés.
Én terhességem alatt + 29 kg-ot szedtem fel, abból 14 kg lement szüléskor, de még így is maradt rajtam felesleg. 2 héttel ezelőtt 81 kg-mal kezdtem és most Réka tornáinak és a diétának köszönhetően 74 kg vagyok. De még folytatom továbbra is.
köszönöm a hasznosítható válaszokat :)
egyébként tényleg nem lehet vele zsírt égetni csak formásítani?csak azért kérdezem,mert én úgy láttam a dvd-n,hogy Réka eléggé megizzadt tőle és a tempó is elég gyors.
tegnap 08:44-nek és Babybogyó87-nek igazat adok, mivel én sem tehetem meg sem anyagilag, sem helyzettől függően (kicsi gyerek mellett, akivel egész nap egyedül vagyok itthon), hogy edzőterembe szaladgáljak.
Mostanában ugyan hanyagoltam a mozgást, de minél előbb neki állok, + diéta, tavaly ilyenkor is csináltam, 8 kg-tól sikerült megszabadulnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!