Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogadjátok el az...

Miért nem fogadjátok el az alábbiakat?

Figyelt kérdés

A célom nem a provokálás, csupán nem értem, hogy miért nem fogadnak el néhány alapvető dolgot az emberek.

1) Fogyókúra nincs, csak életmódváltás

2) A diéta mozgás nélkül semmit nem ér, és ez fordítva is igaz

3) Nincsenek csodaszerek, csodabogyók, amiktől lefogysz

4) Nem a leadott súly számít, hanem a leadott zsír

5) Koplalni hülyeség

6) A diétában helye van a húsoknak, a fehérjéknek

7) A pufirizs ártalmasabb, mintha megennél 30 deka csirkét

2011. jan. 24. 06:02
 1/10 anonim ***** válasza:
mi a szar ártalmas a pufirizsben?
2011. jan. 24. 06:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

10 kilót fogytam diétával 3 hónap alatt, 0 mozgás nélkül. :D (diabétesz diéta, cukorbetegségem van) Anya 15 kilót fogyott a reductil segítségével 0 mozgás nélkül, durván 4 hónap alatt. Barátnőm 12 kilót fogyott ditával 5 hónap alatt. Utálom a húst, az ízét az állagát, nagyon de nagyon ritkán eszek. Zsírt adtam le, mivel a lógó löttyedt háj eltűnt a hasamról, most már nem fordul ki a nadrágból, mint valami remegő zselés áradat. :D

Mindez anyáéknak 2 éve volt, nekem 1 éve, azóta a diéta maradt, mert nekem pl kötelező, senki sem hízott vissza semennyit, max 1-2 kiló ingadozik le föl. Mozgást mind a 3an utáljuk, azóta sincs rendszeresen. :)

Kivételek igenis vannak. :D

2011. jan. 24. 07:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Én csak annyit fűznék hozzá a 2. ponthoz, hogy nekem 2 osztálytársam 90 napozott mozgás nélkül... Leadtak vagy 10 kilót, de külsőleg nem nagyon látszik rajtuk...
2011. jan. 24. 07:40
 4/10 anonim ***** válasza:

Utolsó mondatodat én így helyesbíteném:

egy db zsemle ártalmasabb, mint egy pufirizs.

Én magam speciel pufi búzát eszem, és amíg egy szeletben csupán 7 g Ch van ( rizsben ennél több, de nem sokkal több ), addig egy darab zsemle 30 g Ch-ot tartalmaz, egy 30 g-os reggelinél ( nekem ez ennyi a cukordiétámnál )magyarul egy zsemlét ehetek és semmi mást mellé.

2011. jan. 24. 07:49
 5/10 A kérdező kommentje:

Pufirizs = CH

Igen, hiába fogysz, ha alatta nincs izom

Második, te méress testzsírt.

2011. jan. 24. 07:49
 6/10 anonim ***** válasza:
46%
Teljesen egyet értek a kérdés ki írójával.Csodaszerek nincsenek!!Ezt fel kellene fogni.Meg el kellene gondolkozni azon, hogy a legtöbb fogyókúrást ilyen "csodaszert" miért tiltják be.Biztos azért mert tele van csupa jó dologgal, mi?
2011. jan. 24. 07:51
 7/10 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Nem méretek testzsírt, mivel semmi szükségem rá. :) Az orvosok is teljesen meg vannak a testsúlyommal elégedve (endokrin, dietetikus). 48 kiló vagyok a 156 centimhez és az tökéletes hozzá. :) Feszes hasam, lábam és fenekem van. :D Amikor 10 kilóval több voltam (itt derült ki a cukorbetegség), akkor rendesen folytam és löttyedt voltam. Nem hiszem, hogy az izmom tűnt el, mert akkor szintén lötye lennék és nem feszes. :) Elég nekem a napi pár kilométer séta, meg a buszra futás, ha el akar menni előttem. :D
2011. jan. 24. 08:24
 8/10 anonim ***** válasza:

Jogos a kérdés,de hiábavaló.

A nő magazinok,reklámok,oldalak töménytelen ostobasága,hozzá nem értése,szemben a logikával és az emberi test működésének minimális ismeretével.Az első áll nyerésre,legalábbis ebben a kategóriában.

Egyébként a sok hülyeség már engem is megihletett:).

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__90-napos-dieta__10..

Amúgy a személyes kedvencem,mikor külön kihangsúlyozzák,hogy ugye nem leszek izmos,ha ezt meg ezt csinálom.Mintha egy nap edzéstől lehetne izmokat növeszteni.

2011. jan. 24. 10:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Kell a ch is. és 1-2 pufirizstől/nap nem lesz sikertelen a fogyókúra.
2011. jan. 24. 10:51
 10/10 anonim ***** válasza:

1. Életmódváltás sincs, ugyanis az életmódváltásnak csak EGY RÉSZE az étkezés megváltoztatása, ezen kívül még százezer egyéb tényező van. ÉS sajnos ezek a tényezők összefüggnek: tehát pl. van, akinek nincs se pénze, se ideje maximálisan egészségesen étkezni, élni, az nem fog tudni. Én azon KISEBBSÉG csoportjába tartozom, aki ezt megteheti, ám a többségnek sajnos nincs rá módja.

Amúgy meg élete végéig senki, de senki (még Rubint Réka sem, és be is vallja ezt) sem tudja kiiktatni a "szemét" kajákat, a bűnözést. Szóval életmódváltás nincs, ez egy mondvacsinált fogalom.

2. Én mozgáspárti vagyok, de anyám pl. utál mozogni és sikeres volt a fogyása, valamint tartós. Viszont hiába mozog valaki, ha mellette magába töm napi 4-5 ezer kcal-t, akkor valóban nem fog fogyni.

3. Fogyasztószer valóban nincs, ám bizonyos szerek elveszik az éhségérzetet és ez akár hatásos is tud lenni -legalábbis fogyás szempontjából. Ennek viszont megvan a böjtje, hiszen mindennek van mellékhatása. Valamit valamiért. Igen, a fehérjeporok használatával én sem értek egyet: drága, és miért nem lehet természetes fehérjeforráshoz nyúlni? Ha babád lenne és lenne anyatejed, akkor is inkább tápszereztetnéd? Mert ez ugyanaz...

4. A testzsír%-ot egy speciális gépezettel mérik, ezt a tb csak indokolt esetben támogatja, így az ember nem nagyon tudja magát méricskélni ilyen szempontból, a bőrredős zsírmérés csalóka, nagyon-nagyon pontatlan.

5. Koplalni hülyeség, mert hazavágod a belső szerveidet. Fogyni lehet vele, az elvitathatatlan tény, de nem biztos, hogy ilyen áron le kéne bárkinek is fogynia.

6. A diétában MINIMÁLISAN helye van a húsoknak, sokkal jobb fehérjeforrás a hal és a tejtermékek.

7. A pufirizsről én is ugyanezt hallottam, amúgy meg tényleg nem jó: kcal-tartalma nem olyan hú de alacsony és az éhséget sem csillapítja jobban mint bármi más ami a diéta alatt nem megengedett.

2011. jan. 24. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!