Miért nem fogadjátok el az alábbiakat?
A célom nem a provokálás, csupán nem értem, hogy miért nem fogadnak el néhány alapvető dolgot az emberek.
1) Fogyókúra nincs, csak életmódváltás
2) A diéta mozgás nélkül semmit nem ér, és ez fordítva is igaz
3) Nincsenek csodaszerek, csodabogyók, amiktől lefogysz
4) Nem a leadott súly számít, hanem a leadott zsír
5) Koplalni hülyeség
6) A diétában helye van a húsoknak, a fehérjéknek
7) A pufirizs ártalmasabb, mintha megennél 30 deka csirkét
10 kilót fogytam diétával 3 hónap alatt, 0 mozgás nélkül. :D (diabétesz diéta, cukorbetegségem van) Anya 15 kilót fogyott a reductil segítségével 0 mozgás nélkül, durván 4 hónap alatt. Barátnőm 12 kilót fogyott ditával 5 hónap alatt. Utálom a húst, az ízét az állagát, nagyon de nagyon ritkán eszek. Zsírt adtam le, mivel a lógó löttyedt háj eltűnt a hasamról, most már nem fordul ki a nadrágból, mint valami remegő zselés áradat. :D
Mindez anyáéknak 2 éve volt, nekem 1 éve, azóta a diéta maradt, mert nekem pl kötelező, senki sem hízott vissza semennyit, max 1-2 kiló ingadozik le föl. Mozgást mind a 3an utáljuk, azóta sincs rendszeresen. :)
Kivételek igenis vannak. :D
Utolsó mondatodat én így helyesbíteném:
egy db zsemle ártalmasabb, mint egy pufirizs.
Én magam speciel pufi búzát eszem, és amíg egy szeletben csupán 7 g Ch van ( rizsben ennél több, de nem sokkal több ), addig egy darab zsemle 30 g Ch-ot tartalmaz, egy 30 g-os reggelinél ( nekem ez ennyi a cukordiétámnál )magyarul egy zsemlét ehetek és semmi mást mellé.
Pufirizs = CH
Igen, hiába fogysz, ha alatta nincs izom
Második, te méress testzsírt.
Jogos a kérdés,de hiábavaló.
A nő magazinok,reklámok,oldalak töménytelen ostobasága,hozzá nem értése,szemben a logikával és az emberi test működésének minimális ismeretével.Az első áll nyerésre,legalábbis ebben a kategóriában.
Egyébként a sok hülyeség már engem is megihletett:).
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__90-napos-dieta__10..
Amúgy a személyes kedvencem,mikor külön kihangsúlyozzák,hogy ugye nem leszek izmos,ha ezt meg ezt csinálom.Mintha egy nap edzéstől lehetne izmokat növeszteni.
1. Életmódváltás sincs, ugyanis az életmódváltásnak csak EGY RÉSZE az étkezés megváltoztatása, ezen kívül még százezer egyéb tényező van. ÉS sajnos ezek a tényezők összefüggnek: tehát pl. van, akinek nincs se pénze, se ideje maximálisan egészségesen étkezni, élni, az nem fog tudni. Én azon KISEBBSÉG csoportjába tartozom, aki ezt megteheti, ám a többségnek sajnos nincs rá módja.
Amúgy meg élete végéig senki, de senki (még Rubint Réka sem, és be is vallja ezt) sem tudja kiiktatni a "szemét" kajákat, a bűnözést. Szóval életmódváltás nincs, ez egy mondvacsinált fogalom.
2. Én mozgáspárti vagyok, de anyám pl. utál mozogni és sikeres volt a fogyása, valamint tartós. Viszont hiába mozog valaki, ha mellette magába töm napi 4-5 ezer kcal-t, akkor valóban nem fog fogyni.
3. Fogyasztószer valóban nincs, ám bizonyos szerek elveszik az éhségérzetet és ez akár hatásos is tud lenni -legalábbis fogyás szempontjából. Ennek viszont megvan a böjtje, hiszen mindennek van mellékhatása. Valamit valamiért. Igen, a fehérjeporok használatával én sem értek egyet: drága, és miért nem lehet természetes fehérjeforráshoz nyúlni? Ha babád lenne és lenne anyatejed, akkor is inkább tápszereztetnéd? Mert ez ugyanaz...
4. A testzsír%-ot egy speciális gépezettel mérik, ezt a tb csak indokolt esetben támogatja, így az ember nem nagyon tudja magát méricskélni ilyen szempontból, a bőrredős zsírmérés csalóka, nagyon-nagyon pontatlan.
5. Koplalni hülyeség, mert hazavágod a belső szerveidet. Fogyni lehet vele, az elvitathatatlan tény, de nem biztos, hogy ilyen áron le kéne bárkinek is fogynia.
6. A diétában MINIMÁLISAN helye van a húsoknak, sokkal jobb fehérjeforrás a hal és a tejtermékek.
7. A pufirizsről én is ugyanezt hallottam, amúgy meg tényleg nem jó: kcal-tartalma nem olyan hú de alacsony és az éhséget sem csillapítja jobban mint bármi más ami a diéta alatt nem megengedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!