Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le 15 kg-ot?

Hogyan fogyjak le 15 kg-ot?

Figyelt kérdés
kérlek segítsetek...
2011. jan. 15. 10:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Semmikép se koplalj!De pl.: sportolással :de azt se vidd túlzásba!
2011. jan. 15. 11:01
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
gy-vel
2011. jan. 15. 11:06
 3/16 A kérdező kommentje:
bocsi de nem tom h mi az a gy-vel ne haragudj...:(
2011. jan. 15. 11:10
 4/16 anonim ***** válasza:

fodjak, hát gratulálok (megint)

egészen biztos vagyok, hogy ez is te vagy: http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__90-napos-dieta__14..

2011. jan. 15. 11:10
 5/16 anonim ***** válasza:

nem tudod, mert ostoba vagy

15 évesen...

2011. jan. 15. 11:11
 6/16 anonim ***** válasza:

foGYjak

Így, gy-vel.

Eygébként meg nem kell zabálni és lehetőleg mozogni kell, meg sok vizet inni, ennyi.

2011. jan. 15. 11:33
 7/16 anonim válasza:
ne fodjál le te így vagy szép hidjed el
2011. jan. 15. 11:45
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Először is határozd el, hogy lefogysz. Nem holnaptól kezdve, nem a jövő héttől, hanem most azonnal már nem eszed meg a következő kocka csokit, már ma sem eszel többet, mint amennyit feltétlen szükséges (nem addig eszünk, amíg már tovább nem bírunk enni és szétpukkadunk, ez csak egy rossz szokás), már ma elmész futni, esetleg sétálni és bár nem a reklám helye, de az első kilók fogyásában Norbi Fitness Kickbox dvd-je nagyon sokat segít, aztán Réka Add önmagad 3. dvd-je (azért nem Béres Alexandrát ajánlom, mert az ő programjai nekem túl monotonnak tűnnek, bár van tőle is dvd-m). Bármilyen mozgás, amit örömmel végzel, hidd el, hatékony, legyen akár tánc, amikor felcsendül a kedvenc számod. Ezek akkor, ha külső segítség nélkül akarsz fogyni.

Ha szakember segítségét szeretnéd igénybe venni, keresned kell egy dietetikust és egy személyi edzőt, és az utasításaikat betartva válsz egyre egészségesebbé és karcsúbbá.

Én az otthoni módszerrel fogytam 30 kg-ot, szóval semmi nem lehetetlen, csak tényleg elszántság kell hozzá. a tanács a kezedben van, az már rajtad múlik, élsz-e vele.

25/L

2011. jan. 15. 11:57
 9/16 A kérdező kommentje:
az utolsó hozzászóláshoz : köszi nagyon rendes vagy de am szted ha csak almát eszek meg vizet iszok mindenn nap 1 hónapig v valameddig akkor mennyit fogyhatok?:)
2011. jan. 15. 12:47
 10/16 anonim ***** válasza:
akkor fogyhatsz 15kg-t, de lóf*szt nem értesz ehhez
2011. jan. 15. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!