Az almaecet mekkora mennyiségben káros? További kérdések lent.
Mennyit szabad még inni vízzel naponta, hogy ne fájjon a hasam, ne alakuljon ki fekély?
És ha este megiszom az almaecetes vizet, és utána fogatmosok, az káros a fogakra nem? ahogyan a kóla, kávé stb. után is...
Mennyit várjak a fogmosással az almaecetes víz ivása után?
És nektek segített? Elkezdtem fogyókúrázni, mozgok is amennyit tudok, sajnos suli mellett nem a legkönnyebb, nektek segített?
Szia, először is óvatosan vele :)
Én speciel napi 3-4 dl ittam, de víz+ecet fele fele arányban, többnyire reggel kaja után és valamikor az ebéd és vacsi között. Szigorúan kaja után!
A fogmosással meg várj jó órát, ha azt akarod, hogy tényleg ne marja szét a zománcot az a vacak.
Amikor meg suliba voltam, akkor ott is víz helyett almaecetes vizet ittam. Vittem magammal egy fél literes üvegben, de akkor 2 dl ecet és 3 dl víz arányban.
Szóval tényleg óvatosan vele, mert használ, de ártani is tud.
Én 3 hónap alatt 8 kg fogytam, almaecetes kúrával és persze mozgással, mert az mindig kell :)
Sok sikert :)
Sokan azt írják,hogy ebéd/étkezés előtt kell 2 dl vízben egy evőkanálban feloldani,de én úgy tudom,hogy CSAK evés után szabad,mert az almaecet sav,és ha a gyomrod üres,nincs mit marnia,és fekély is kialakulhat..:(
Egyébként én tegnap kezdtem el,az íze borzalmas,de meg lehet szokni..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!