Egy napra jó ez? Továbbá mi a véleményetek erről? + ajánlanátok vmit, hogy mit változtassak, ha nem jó?
Reggeli: 2 főttojás + 1 félszelet piritós fokhagymával margarinnal + fehérjeturmix (1teáskanál + 2dltej)
Ebéd: fél pizza, aminek a kalóriatartalma 315kalória + hagymás-paradicsomos-salátaleveles saláta
Vacsora: 2 marék dió, ugyanolyan fehérjeturmix
Emellé 2l enyhén citromos (igazi citrommal) víz és fél l cukor nélküli zöldtea
18 éves vagyok, 160cm és 55kg. Szedek Béres cseppet és C-vitamint + még megennék az étkezések között tízóraira és uzsira 1-1 almát, és estefelé nyomnék 1 óra kardiot meg egy kis hastorna és fél óra hullahoppkarika.
reggel a tojás jó de inkább csak a fehérje(abból mehet több is én 10alatt nem szoktam megállni)meg zab/pufirizs.Ha fehérjeturmixot iszol reggel akkor a tojás nem kell.
A tejet dobd ki a francba.Vízzel igyad és 2 kanállal.
A főétkezéseidet próbáld meg húsokból megoldani.Csirke,pulyka,hal.Köretnek krumpli,rizs
A második fehérjeturmixot edzés után idd.Az aerob(remélem a kardió elírás volt)reggel jobb lenne.
Lefekvés előtt soványtúró mehet meg 2 kanál lenmagolaj.
Nem írtad mi a célod fogyás,súlytartás(gondolom ez) vagy hízni akarsz.
De ezek elég tiszta kaják tehát a ch mennyiség variálásával bármelyik elérhető
hmm eléggé megoszlanak a vélemények, picit összezavarodtam:D
55kg-os 165cm-es lány vagyok. kell az a két kanál fehérjepor? teáskanál, leveseskanál? ja és húst tényleg nem eszek semmilyen formában, úgyhogy légyszi azt ne írjátok. a cél igazából a fehérjepótlás és kismértékű fogyás, nem ddrasztikus 2-3 kg-nak örülnék szép lassan.
és még annyi, hogy ha úgymond fehérjediétázok, akkor egésznap csak a por?? végülis étvágyam nincs menne, de az azért elég durva, nem?
nem tudom milyen port vettél de kell hogy legyen benne adagolókanál.
Ha nem eszel húst növényi fehérjére cseréled azt kész.Egyértelmű hogy a hús a fehérje miatt van benne.Helyette szója azt kész,hüvelyesek,olajos magvak azt kész.
Étrendkiegészítőből nem fedezheted a napi szükségleted mert az kiegészítő.
A csak fehérjebevitel meg hülyeség.Ch is kell.Azzal kell játszani hogy jó legyen
ma 16:01
ez meg úgy lehet hogy megnézném a te izmosságodat...És valószínűleg röhögnék 1 jót hogy te izmosnak hiszed magad.Azért mondjuk ezeket mert így kell enni és kész.Alternatívák vannak de ez a legjobb.Nem véletlenül találták ki olyanok akik ebből élnek,ez a versenysportuk alapja.A testépítők ebben a világ legjobbjai.
A commneteket nem olvastam el mert leszarom őket.Csak a kérdést.A vegetarianizmust meg nem kalkuláltam bele mert az ember mindenevő.Nem csak növény vagy csak húsevő.Az 1 dolog hogy el is "vegetálhat" csak az egyiken.
De fentebb nem étrendet csak 1 sablont írtam amiből látszik hogy mikor miből kell bevinni ami ízlás szerint módosítható
"A commneteket nem olvastam el mert leszarom őket"
Mi is téged :D.
"ez meg úgy lehet hogy megnézném a te izmosságodat"
Nézegesd a magadét.
"És valószínűleg röhögnék 1 jót hogy te izmosnak hiszed magad"
Én meg röhögok egy jót, hogy okosnak hiszed magad.
nekem nem kell itt írogatnom hogy izmos vagyok ahoz hogy tudjam magamról mint a szerencsétlennek akinek válaszoltam.
Az hogy te leszarsz nem érdekel mert gondolom te is valami elhízott hájpacni vagy.
És akinek az abszolút nullánál több az iq-ja az nálad okosabb.Leírtam 1 sablon étrendet és a hozzád hasonló szardarabok egyből kisírják a kis szemeiket mert az egyből nem tetszik ha valamiért tenni is kell.
90naposkutyaf*sza meg sóhernorbiápdét egyszerűbb
De mivel én ebből élek (többek között) lehet hogy 1 kicsit jobban értek hozzá mint te
De ilyenkor elgondolkodok azon hogy te vagy a hülyébb.A másik idióta amelyik az adipexről papolt vagy a harmadik amelyik a mustáros diétáról
Ez a nektek való diéta!
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__90-napos-dieta__10..
A napi 1 tojásos meg bekaphatja a hülyeségével együtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!