A McCafés triplacsokis kekszben kb. hány kalória lehet?
tudtommal hamondjuk 1800 kcalos fogyókúrát tartasz, és úgy eszed, és figyelsz hogy aznap még mennyi szénhidrátot eszel, szerintem nyugodtan lehet, már bocsánat!!
különben sem az a lényege a fogyónak, hogy minden kedvenc kajádat megfosztod magadtól...
nem azt mondom, hogy az egész kekszet vágd be, de a negyedét, vagy a felét simán meglehet enni...
na ennyit erről.
ja és főleg, ha mondjuk aznap mész edzeni... akkor meg simán.
1. Karácsony van. Ha mondjuk kiegyezel magaddal, hogy "héé ma 3 db szaloncukor helyett eszek 1-2 db kekszet", akkor okés. De fogyi alatt tényleg kerüld, és tényleg azért engedd el magad, mert karácsony van. Másrészről mozogj! menj el korizni, vagy vmi, és minden okés lesz.
2. Igaz, amit mondasz, de nem mindegy, hogy mondjuk 200 kcalt teljes kiőrl. barnakenyérből vagy cukros kekszből viszel be. Lehet, kcal szintjén ugynott vagy, de élettanilag sokkal jobb a barnakenyér, vagy a barnarizs. Egészségesebb leszel, másrészről a cukor miatt emelkedik az inzulinszinted -> fél óra múlva éhes leszel. Ha tk kenyeret vagy barnarizst eszel -> nem emeli az inzulinod -> kevésbé leszel éhes -> kevesebbet fogsz később enni -> fogysz. Ilyen egyszerű :)
Lemaradt:
3. a meki oldalán sztem fenvannak a kcal értékek, szal ott meg tudod lesni ;) ha ott nincsenek, akkor mindegyik mekibe a tálcához adnak egy kcal táblázatos lapot is, azon is rajtvan, hány g ch, fehérje zsír és ? kcal van a kekszben.
na végre egy normális válasz =)
persze, amúgy sem az egészet vágtam be, törtem egy kis darabot reggel meg tízóraira egy kicsit.
hát, a mccafés dolgoknak nincs fenn a tápanyag tartalma, csak az éttermi részének, meg még a kávék/forrócsokik, de az is csak ami a sima részében lehet kapni.
Nem tudom, hogy a muffinjuk hány grammos, mert a keksz az oylan 70 g, de a muffinban van 500 kcal. de az biztos több, mint 70 g, olyan 150 g meglehet, úgyhogy 250 kcal bizti van a kekszben szerintem.
22:27 es vagyok. Elnézést, hogy ilyet írtam de meg kell érteni, hogy nincs olyan, hogy fogyókúra. Véglegesen megkell változtatnod az étrendedet, mert a fogyókúra végén mivan??? abbahagyod és elkezdesz zabálni??? akkor visszahízol sőt még tovább is.
És hidd el, én jól tudom.Illetve teljes mértékben igaza van annak aki azt mondta, hogy nem mindegy, hogy miben visszed be azt a bizonyos kalóriát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!